Άλκμααρ – ΑΕΚ 6-0: Συντριβή για την «Ένωση» στην Ολλανδία

Άλκμααρ – ΑΕΚ 6-0: Συντριβή για την «Ένωση» στην Ολλανδία

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 6-0 στην Ολλανδία, στο πρώτο φιλικό της «Ένωσης» εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς

Πρώτο φιλικό, «ξεμούδιασμα», μα και συντριβή για την ΑΕΚ στο πρώτο φιλικό ματς του καλοκαιριού.

Η «Ένωση» ηττήθηκε με σκορ 6-0 από την Άλκμααρ, δεχόμενη τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Ματίας Αλμέιδα δοκίμασε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός τεχνικός χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε μέρος.

Μόλις στο 10′ η Άλκμααρ άνοιξε το σκορ με εύστοχο πλασέ του Φαν Μπόμελ. Στο 13′ η ΑΕΚ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μαντάλο να κλέβει από τον γκολκίπερ Οβούσου, αλλά στη συνέχεια να αστοχεί από κοντά.

Στο 27′ η Άλκμααρ έκανε το 2-0. Ο Ζεεφουίκ ευστόχησε στο πλασέ του και νίκησε τον Θεοχάρη για το δεύτερο τέρμα των Ολλανδών. Το 3-0 διαμορφώθηκε στο 43′. Οι παίκτες της Άλκμααρ έφυγαν στην πλάτη της άμυνας της ΑΕΚ και με σκαφτό πλασέ ο Μπουρμέεστερ… κρέμασε τον Θεοχάρη.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ολλανδοί πέτυχαν τρία ακόμα γκολ. Στο 63′ ο Ντε Βιτ έκανε με πλασέ το 4-0, στο 88′ ο Ντε Ρόντε με παρόμοιο τρόπο το 5-0 και το τελικό 6-0 έγραψε ο Κάσιους στο 89′ σε αντεπίθεση των Ολλανδών.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Θεοχάρης, Ρότα, Μουκουντί, Μήτογλου, Χατζισαφί, Γιόνσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάι, Ελίασον, Φερνάντες.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Μαχαίρας, Ζίνι, Τσιλούλης, Θεοδωρίδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ