Επίθεση Καραπαπά σε Φιλιππούση: «Το τι Ελλάδα είσαι, το είδαμε στον τελικό»

Επίθεση Καραπαπά σε Φιλιππούση: «Το τι Ελλάδα είσαι, το είδαμε στον τελικό»

Ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση στη Γ.Σ. της ΕΠΟ κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση, για το πώς λειτούργησε η ΕΠΟ στα του τελικού του Conference League

Ο Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε επίθεση κατά του Ιάκωβου Φιλιππούση κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, με αφορμή τον οικονομικό απολογισμό της Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ παρουσίαζε τα οικονομικά της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αναφέρθηκε κάποια στιγμή στη διοργάνωση του τελικού του Conference League και εν συνεχεία είχε έναν έντονο διάλογο με τον Καραπαπά.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τού απάντησε ότι η ΕΠΟ δεν είχε συμμετοχή και ο Φιλιππούσης αντέτεινε ότι αυτό το ανέφερε ως ελληνική επιτυχία, με αποτέλεσμα ο Καραπαπάς να τον διακόψει και να απαντήσει: «Το τι Ελλάδα είστε όλοι εσείς, το είδαμε στον τελικό του Conference».

Αναλυτικά ο διάλογος του Καραπαπά με τον Φιλιππούση:

Για το ότι ο Φιλιππούσης προσλήφθηκε στην ΕΠΟ από την Φάτμα Σαμούρα της FIFA ο Καραπαπάς απάντησε: «Και που σε ήξερε κύριε Φιλιππούση η κυρία Σαμούρα; Δε φτάνει που χάνουμε το χρόνο μας εδώ, ακούμε και ανοησίες. 200 άνθρωποι είμαστε εδώ και μια χαρά γνωρίζουμε ότι σε έβαλε στην ΕΠΟ ο Κοντονής. Δεν ήρθαμε σήμερα στην Ελλάδα».

Φιλιππούσης: «Κύριε Καραπαπά μην κάνετε αντιπολίτευση. Αυτά τα λένε οι άσχετοι που γράφουν στα σάιτ».

Καραπαπάς: «Σταμάτα το γιατί δεν το έχεις δεν σου βγαίνει σε καλό. Οι πάντες γνωρίζουν ότι σε φύτεψε ο Κοντονής και γνωρίζουν και ποιανών τις δουλειές έκανες τώρα».

Σε άλλη στιγμή όταν σε παρουσίαση ο κ Φιλιππούσης είπε απολογιστικά ότι η ΕΠΟ πήρε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς (Super Cup και Conference) ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τον διέκοψε ξανά και τόνισε:

«Η ΕΠΟ δεν πήρε κανένα Super Cup. Το Super Cup ανατέθηκε στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ απ ευθείας».

Ο Φιλιππούσης αντέτεινε: «Για την Ελλάδα μιλάμε κύριε Καραπαπά».

Για να πάρει πληρωμένη απάντηση: «Το τι Ελλάδα είστε όλοι εσείς, το είδαμε στον τελικό του Conference…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ