Μπέος στην ΕΠΟ: «Νταλαβερτζήδες όριζαν προπονητές στην Εθνική – Στηρίζω πολλά στον Μάκη Γκαγκάτση»

Μπέος στην ΕΠΟ: «Νταλαβερτζήδες όριζαν προπονητές στην Εθνική – Στηρίζω πολλά στον Μάκη Γκαγκάτση»

Κόλαφος Αχιλλέας Μπέος για τους «νταλαβερτζήδες που όριζαν προπονητές στην Εθνική», σοβαρές καταγγελίες και στήριξη σε Μάκη Γκαγκάτση εν όψει των εκλογών για πρόεδρο της ΕΠΟ

Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε στην Τακτική Γ.Σ. της ΕΠΟ και αναφέρθηκε στους «νταλαβερτζήδες που όριζαν προπονητές στην Εθνική ομάδα», τόνισε πως γονιός κατήγγγειλε ότι του ζήτησαν λεφτά για να πάρουν τον γιο του στην Εθνική Νέων και εξέφρασε την στήριξή του στον Μάκη Γκαγκάτση, τον μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ εν όψει των επερχόμενων εκλογών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπέος: 

«Εσείς επιτρέψατε στον Μάνταλο να είναι το Α και το Ω. Στον τελικό μου είπε “περίμενε, δεν τελείωσε. Δεν έχουμε πει τον τελευταίο λόγο”.

Νταλαβερτζήδες να ορίζουν τον Μάνταλο, προπονητή στην Εθνική Ανδρών, τον Πογέτ. Τον Παπαδόπουλο στην Εθνική Ελπίδων. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, όχι αν το 1 εκατ. ευρώ το κάνατε 10 εκατ. Γονιός κατήγγειλε ότι του ζήτησαν λεφτά για να πάρουν τον γιο του στην Εθνική Νέων. 20 χρόνια πριν, ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, δέχτηκα πόλεμο αλλά στάθηκα όρθιος. Το δίκαιο υπερισχύει του αδίκου. Μέχρι και τους αθλητικούς δικαστές πιάσατε, να μου αφαιρέσουν 3 βαθμούς. Με δικαστές που έκαναν βόλτα σε κότερα παραγόντων. Είμαι στο ποδόσφαιρο όχι για άλλους λόγους, αλλά γιατί το αγαπάω. Φυλακή πήγα για το ποδόσφαιρο και αθωώθηκα πανηγυρικά. Κάποιοι άνθρωποι συμμετείχαν.

Η έπαρση και η αλαζονεία σας οδήγησε εδώ. Κάθε χρόνο υπάρχει η προκήρυξη του πρωταθλήματος και λέτε να την αλλάξουμε. Λέτε για δύο ομίλους (στη SL2) γιατί είναι πολλά τα έξοδα. Μα αν είναι πολλά, γιατί συμμετέχεις; Για να παίζεις στοίχημα. Για τον καθρέφτη που είναι η SL1, πρέπει να υπάρχουν γερές βάσεις. Εσείς επιτρέψατε τους ναλαβερτζήδες, “παίρνατε το χαρτάκι, ποιοι θα μπουν στην επιτροπή, ποιος θα είναι μέλος”. Θα διαφωνήσω, ίσως στο μοναδικό, με τον κ.Τζώρτζογλου: δεν είναι απαραίτητο ο εκτελεστικός διευθυντής ή γραμματέας να έχει παίξει ποδόσφαιρο. Πρέπει να είναι ικανός. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ τυχεροί οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου γιατί υπάρχει ένας ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός που έχουν δημιουργήσει πραγματικά ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και μας έχει κάνει κάθε Κυριακή να βλέπουμε ένα ωραίο ποδόσφαιρο. Να πούμε συγχαρητήρια και για τις ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Όμως τι να πούμε, για τις άδειες κερκίδες που αισθάνομαι ντροπή, που κλαίω. Τελικός Κυπέλλου, μια γιορτή του ποδοσφαίρου και δεν μπορούμε όλοι μαζί να πάρουμε μία απόφαση. Εμείς εδώ, το ποδόσφαιρο, μπορεί να δώσει λύσεις. Επιτέλους ένας τελικός να είναι γιορτή. Όπως μας έχει διδάξει η Ευρώπη. Το έχουμε ανάγκη να γεμίσουμε τα γήπεδα και δεν είμαστε ικανοί ούτε αυτό να κάνουμε και είναι λυπηρό. Ελπίζω λοιπόν κι εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, η νέα διοίκηση να κάνει ομελέτα με αυγά, όχι δημόσιες σχέσεις. Ήρθε η ώρα να καθαρίσετε Μανούχους, Γκορτζίλες, Διαμαντόπουλους. Να στείλετε ένα μήνυμα και να στείλετε ανθρώπους στα εθνικά αντιπροσωπευτικά που θα κρίνονται και δεν θα παίρνουν εντολές απ’ έξω. Λυπάμαι γιατί κάποιοι απ’ αυτούς ήταν παλιοί μου φίλοι αλλά με ανάγκασαν να απομακρυνθώ.

Έφτασαν στο σημείο, ο πρώην φίλος μου ο Γιαννάκης, να ανεβάζει στο fb, στο Instagram, ότι κατεβαίνει υποψήφιος ο Ντογιάκος. Ποιος είσαι εσύ; Ποιος σου έδωσε τέτοιο δικαίωμα να γράφεις ποιος θα κατέβει υποψήφιος στην ΕΠΟ; Κάποιοι από εδώ του το δώσατε. Αυτή είναι η αλήθεια και μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο. Νομίζω έχετε καταλάβει πως ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Στο πρόσωπο του Μάγκη Γκαγκάτση στηρίζω πολλά, καθώς και στους ανθρώπους που θα τον πλαισιώσουν. Εγώ δεν έχω ανάγκη, έχω έρθει αρκετές φορές σε κόντρα με τον Μάκη Γκαγκάτση. Είναι όμως νέος, φιλόδοξος και ήρθε η ώρα να αλλάξει πράγματα. Εμείς που είμαστε από πίσω, στον Βόλο αλλά και στην Ένωση, θα τον στηρίξουμε για να αλλάξουν πράγματα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ