Super 3 κατά Καρυπίδη: «Μακριά από τον Άρη μας!» (pic)

Super 3 κατά Καρυπίδη: «Μακριά από τον Άρη μας!» (pic)

Η Super 3 Δράμας, με σχετική της ανακοίνωση, στράφηκε κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη.

Σφοδρή επίθεση κατά του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, εξαπέλυσε η Super 3 Δράμας, κάνοντας έναν απολογισμό των δέκα τελευταίων χρόνων στον σύλλογο.

Μεταξύ άλλων οι οργανωμένοι οπαδοί των «κίτρινων» καλούν τον Καρυπίδη να αφήσει τις φιλίες του μακριά από την ομάδα, ενώ τον παρακίνησαν να πουλήσει τον σύλλογο.

Η ανακοίνωση της Super 3:

«Εδώ και 10 χρόνια επί προεδρίας Καρυπίδη δεν πήραμε θέση ποτέ σε τίποτα και ήμασταν δίπλα στην ομάδα σε κάθε στιγμή από τη Γ, τη Β μέχρι το Βουκουρέστι.

Ένα μήνα μετά το τέλος μιας ακόμα τραγικής χρονιάς με αποκορύφωμα τον τελικό, περιμέναμε να βγεις και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα.

Κάθε χρόνο η ομάδα ξεκινάει ανέτοιμη τις υποχρεώσεις της. Γνωρίζοντας ότι η σεζόν ξεκινάει από Ιούλιο, πηγαίναμε να προχωρήσουμε σε φάση ευρωπαϊκών ομίλων με ελλειπές ρόστερ, με αποτέλεσμα κάθε χρόνο να έρχεται ένας γελοίος αποκλεισμός.

Την τελευταία χρονιά, ενώ είχες χρόνο απ’τον Ιανουάριο μετά τον αποκλεισμό κυπέλου απ’τον γαύρο, να ξεκινήσεις τον προγραμματισμό της ομάδας, ξεκίνησες τη χρονιά με έναν βαφτισμένο προπονητή και χωρίς προετοιμασία.

Και αυτό ενώ τις προηγούμενες χρονιές, προπονητές και παίκτες πήγαιναν και ερχόταν. Αυτό είναι το πλάνο της ομάδας; Κανένα πλάνο για μια ΠΑΕ που έχει μόνο πρόεδρο και τίποτα άλλο. Κάτι που φάνηκε και στον τελικό στη φάση του πέναλτι στο 90′.

Τα πρώτα χρόνια στην Α εθνική δεν μιλήσαμε για τίποτα, γιατί περιμέναμε να δούμε το πλάνο που είχες ετοιμάσει.

Τα τελευταία χρόνια έχει τελειώσει η υπομονή μας με τις υποσχέσεις σου, τις οποίες δεν είδαμε ποτέ, όπως επενδυτή, double, αλλαγή επιπέδου της ομάδας.

Ζητάς στήριξη απ’το ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ, τολμώντας να μας αποκαλέσεις και πανηγυρτζίδες, ενώ το μόνο που παρουσιάζεις είναι μετριότητα και προσωπικές σου φιλίες, που δεν μας αντιπροσωπεύουν σε τίποτα.

Μακριά απ’τον ΑΡΗ ΜΑΣ οι φιλίες σου και μην ξανασχοληθείς με τον ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ.

Δεν βλέπουμε ούτε προσπάθεια, ούτε φως για το αύριο. Ερχόμαστε απ’την ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΔΡΑΜΑ, κάνουμε τόσα χιλιόμετρα ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα, για να δούμε την καψούρα μας. Όλο αυτό όμως μας έχει κουράσει. Αυτό δεν είναι ο ΑΡΗΣ που γουστάρουμε και δεν μας αντιπροσωπεύεις.

Άμα δεν μπορείς ΠΟΥΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΦΥΓΕ!

Τα 30 χρόνια λειτουργίας του συνδέσμου μας, μας επιβάλλουν να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά.

Εμείς μάθαμε να ζούμε για τον ΑΡΗ και όχι να ζούμε από τον ΑΡΗ.

30 ΧΡΟΝΙΑ SUPER3 ΔΡΑΜΑΣ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ