Παναθηναϊκός: Διπλή προπόνηση, ενσωματώθηκε ο Ντραγκόφσκι (vid)

Παναθηναϊκός: Διπλή προπόνηση, ενσωματώθηκε ο Ντραγκόφσκι (vid)

Με τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι να ενσωματώνεται στην υπόλοιπη ομάδα, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του με διπλή προπόνηση.

Επιστροφή στις διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού την Πέμπτη στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Πλέον στο πρόγραμμα ενσωματώθηκε και ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να γίνεται ο 30ός παίκτης που μετέχει στο βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Το πρωί οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας, το μεγαλύτερο μέρος αφιερώθηκε σε τακτική και δουλειά σε στατικές φάσεις, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το απόγευμα οι παίκτες του Ντιέγκο Αλόνσο έκαναν μισή ώρα ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο και ακολούθησε πρόγραμμα μίας ώρας στο γήπεδο με fun game, εξάσκηση στα τελειώματα και παιχνίδι στα 3/4.

Μέρος του προγράμματος ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν προτού συνεχίσουν με ατομικό. Θεραπεία έκανε ο Κρυπαράκος, ενώ ο Ιωαννίδης συνεχίζει τη θεραπεία του στην Αθήνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ