Με δύο απουσίες η ΑΕΚ στο φιλικό με την Άλκμααρ (pics & vid)

Με δύο απουσίες η ΑΕΚ στο φιλικό με την Άλκμααρ (pics & vid)

Η ΑΕΚ συνεχίζει με διπλές προπονήσεις τη δουλειά στην Ολλανδία ενώ αύριο (12:30) θα δώσει και το πρώτο της φιλικό, με αντίπαλο την Άλκμααρ.

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η δουλειά στην Ολλανδία για την ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να απαιτεί το 100% από τους ποδοσφαιριστές του σε κάθε προπόνηση. Παρότι το ρόστερ αυτή την στιγμή είναι… μισό,  Αργεντινός τεχνικός δεν κάνει εκπτώσεις και όπως συνηθίζει στις προετοιμασίες, βάζει πολύ δύσκολα στους παίκτες.

Στην πρωινή προπόνηση ο Σίμος Μήτογλου αποχώρησε έχοντας ένα πρόβλημα στο δεξί πόδι ενώ ο Κώστας Γαλανόπουλος έμεινε στο γυμναστήριο. Το απόγευμα ωστόσο, ο δεύτερος προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο πρώτος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο μαζί με τον Γενς Γιόνσον.

Διαβάστε επίσης: Ο Ντάνι Γκαρθία που έρχεται και το παρασκήνιο με το συναισθηματικό «αντίο» του Ιμπόρα

Όλοι τους αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το αυριανό (28/6, 12:30) φιλικό της ΑΕΚ με την Άλκμααρ. Ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το οποίο θα έχει κανονική διάρκεια αγώνα και όχι περισσότερο, όπως συνηθίζει η Ένωση επί Αλμέιδα σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Αυτοί που δεν υπολογίζονται για το συγκεκριμένο φιλικό τεστ είναι οι Κοσίδης και Λιούμπισιτς που είναι τραυματίες και ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Επίσης, στις 4 Ιουλίου αναμένεται να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ΑΕΚ οι τρεις διεθνείς που αποκλείστηκαν από το Euro.

O λόγος για τους Ντομαγκόι Βίντα, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Νταμιάν Σιμάνσκι ενώ ο Στίβεν Τσούμπερ συνεχίζει με την Ελβετία (αν και δεν έχει παίξει λεπτό) και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα προλάβει να πάει στην Ολλανδία. Θυμίζουμε ότι υπάρχουν και οι Πινέδα, Κάλενς που είναι στο Κόπα Αμέρικα με Μεξικό και Περού αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ