Αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ: «Ήταν όλοι στο αεροδρόμιο στις 6 το πρωί»!

Αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού ο Μεντιλίμπαρ: «Ήταν όλοι στο αεροδρόμιο στις 6 το πρωί»!

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη θερμή υποδοχή τους στην «ερυθρόλευκη» αποστολή μετά τις σπουδαίες προκρίσεις επί των Μακάμπι και Φενέρ

«Στο τέλος κερδίζεις». Αυτή ήταν η απάντηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Cadena Ser,  όταν ο δημοσιογράφος, Μανού Καρένιο, ζήτησε από τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού να συγκρίνει την πίεση που μπορεί να έχει στην Ελλάδα σε σύγκριση με αυτή που είχε στην Ισπανία και τη Σεβίλλη.

Ο 63χρονος προπονητής, ο οποίος «σε όλη τη μακρόχρονη καριέρα του ήταν πιστός στον τρόπο κατανόησης του ποδοσφαίρου, έχει δείξει ότι οι παλιομοδίτικες προσεγγίσεις συνεχίζουν να είναι επιτυχημένες στο σύγχρονο ποδόσφαιρο», όπως αναφέρει και η Cadena Ser.  Άλλωστε δύο ευρωπαϊκοί τίτλοι σε δύο συνεχόμενα χρόνια το υποστηρίζουν.

Κάτι που έχει πει και επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ο Μεντιλίμπαρ, ο οποίος επικρότησε την καινοτομία των νέων που κάνουν θραύση στους πάγκους, αλλά εξακολουθεί να υποστηρίζει και πόσα μπορούν να συνεισφέρουν οι βετεράνοι.

Το ίδιο έκανε ξανά, αναφερόμενος στα στατιστικά δεδομένα, τις αναλύσεις και τα… αναμενόμενα γκολ, έναν διάλογο που άνοιξε ο Λουίς Ενρίκε μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ντόρτμουντ στο Champions League: «Δεν το καταλαβαίνω καλά. Νομίζω ότι είναι καλό που το έχετε εσείς οι σχολιαστές, αλλά δεν μας ωφελεί, τους επαγγελματίες του ποδοσφαίρου», σχολίασε στον αέρα.

Ωστόσο, την ίδια στιγμή ο Μεντιλίμπαρ καλωσόρισε όσους εμπλουτίζουν το φάσμα των δυνατοτήτων συνδυάζοντας τις μετρήσεις με τις τεχνικο-τακτικές ιδέες τους: «Πιστεύω ότι είναι καλό που οι νέοι πιέζουν σκληρά, ειδικά με τις νέες τεχνολογίες, αλλά έχουμε πολλά ακόμα να πούμε, η…προϋπηρεσία είναι πτυχίο από κάθε άποψη».

Επίσης, ο Βάσκος τεχνικός, που χαρακτηρίζει άκρως θετική την εμπειρία του στην Ελλάδα και ελπίζει ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους οπαδούς του Ολυμπιακού και στην «τρέλα» που έχουν για την ομάδα τους, λέγοντας πως: «Η υποδοχή που είχαμε όταν αντιμετωπίσαμε τη Μακάμπι στο Conference League ή όταν αποκλείσαμε τη Φενέρμπαχτσε ήταν πολύ δυνατή. Ήταν όλοι στο αεροδρόμιο στις έξι το πρωί!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ