ΑΕΚ: «Ανάβουν» φωτιές με Πινέδα στη Μοντερέι (vids)

ΑΕΚ: «Ανάβουν» φωτιές με Πινέδα στη Μοντερέι (vids)

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι στο στόχαστρο της Μοντερέι, με τον πρόεδρο της μεξικανικής ομάδας, Χοσέ Αντόνιο Νοριέγα, να επιβεβαιώνει πως υπάρχουν επαφές για τον διεθνή άσο.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης η ΑΕΚ γνωστοποίησε πως απέρριψε πρόταση της Μοντερέι για τον Ορμπελίν Πινέδα καθώς ήταν μακριά από τα «θέλω» του κλαμπ. Απ’ ότι φαίνεται όμως υπάρχει ζωντανή διαπραγμάτευση μεταξύ των δύο ομάδων καθώς ο πρόεδρος των Μεξικανών, Χοσέ Αντόνιο Νοριέγα, αποκάλυψε πως υπάρχουν συζητήσεις για τον ποδοσφαιριστή αλλά όχι κάτι επίσημο ακόμη.

Επίσης, τόνισε πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση που εξετάσει η Μοντερέι. «Υπάρχουν συζητήσεις, διάλογοι, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο ή επίσημο όπως λέτε. Θα μου άρεσε να ερχόταν ο Ορμπελίν γιατί είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, διεθνής με την Εθνική ομάδα, αλλά επίσης υπάρχουν κι άλλοι που θα μπορούσαν να έρθουν», επισήμανε αρχικά ο Νοριέγα για να προσθέσει πως «Ο Ορμπελίν είναι μέσα στις επιλογές για να έρθει ως ενίσχυση, αλλά υπάρχουν κι άλλα ονόματα επίσης. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης: Η αποθέωση Ντόρσεϊ για Μπαρτζώκα και το… μήνυμα επιστροφής στον Ολυμπιακό

Για την υπόθεση Πινέδα ρωτήθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Ορτίς, ο οποίος ανέφερε πως «Ο Ορμπελίν αποτελεί μια πιθανότητα που θα μπορούσε να έρθει ως προσθήκη. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα επίσης. Θα δούμε τι θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα». Όπως καταλαβαίνει κανείς η ιστορία έχει πολύ ψωμί και δείχνει πιθανό η κατάληξή της να είναι ίδια με εκείνη του Έκι Πόνσε που έγινε κάτοικος Χιούστον πριν από λίγες μέρες. Αρκεί να ικανοποιηθεί η ΑΕΚ που δείχνει έτοιμη να πουλήσει τον οποιονδήποτε με το κατάλληλο αντίτιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ