«Η ΑΕΚ είχε κάνει διερευνητική επαφή για Κάρσντορπ και όχι πρόταση»

«Η ΑΕΚ είχε κάνει διερευνητική επαφή για Κάρσντορπ και όχι πρόταση»

Ιταλική ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρόμα αναφέρει τα δεδομένα για τον Ρικ Κάρσντορπ, το όνομα του οποίου συνδέθηκε με την ΑΕΚ.

Τα ιταλικά ΜΜΕ πήγαν ένα βήμα πιο κάτω το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 29χρονο δεξιό μπακ της Ρόμα τις προηγούμενες μέρες, καθώς αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει επαφές.

Κάτι που όπως αναφέρουν οι Ιταλοί δεν ισχύει, καθώς αναφέρεται πως έχει υπάρξει ενδιαφέρον, όχι όμως και πρόταση από την Ένωση.

Τονίζεται στην Ιταλία σε ιστοσελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Ρόμα, η οποία υπογραμμίζει πως η ΑΕΚ είχε κάνει πρόσφατα μια διερευνητική επαφή, αλλά όχι κάποια διαπραγμάτευση με τους Τζιαλορόσι, τη στιγμή που ο νέος τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων, Φλοράν Γκισολφί προσπαθεί να βρει λύση.

«Η σχέση ανάμεσα στον Ρικ Κάρσντορπ και το περιβάλλον των Τζιαλορόσι έχει σπάσει εδώ και μήνες και είναι ξεκάθαρο ότι δεν αποτελεί μέρος του πλάνο της Ρόμα για το μέλλον. Ο Γάλλος αθλητικός διευθυντής, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει μία συμφωνία για τον Ολλανδό, για να ελαφρύνουν τα οικονομικά τους, αλλά οι Τζιαλορόσι ακόμα περιμένουν κάποια επίσημη πρόταση.

Τις προηγούμενες μέρες, η ΑΕΚ έχει κάνει μια ερευνητική επαφή, αλλά για την ώρα οι διαπραγματεύσεις ακόμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά από τη Ρόμα πιέζουν», υπογραμμίζει η ιστοσελίδα «Il Romanista».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ