Παναιτωλικός: Ξεκίνημα με εργομετρικά, στο Αγρίνιο και ο Σιέλης (vid)

Παναιτωλικός: Ξεκίνημα με εργομετρικά, στο Αγρίνιο και ο Σιέλης (vid)

Από την Τετάρτη (26/6) ξεκίνησαν τα... βάσανα για τους παίκτες του Παναιτωλικού, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει εργομετρικά - Στο Αγρίνιο βρίσκεται ο Χρήστος Σιέλης που αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και επίσημα

Ο Ιούνιος φτάνει στο τέλος του και σιγά σιγά οι ομάδες επιστρέφουν από τις διακοπές τους και ετοιμάζονται για το «χτίσιμο» της επόμενης σεζόν.

Σειρά, σήμερα, Τετάρτη (26/7) πήρε ο Παναιτωλικός με τα «καναρίνια» να ξεκινάνε με τα απαραίτητα εργομετρικά. Όσον αφορά το πρόγραμμα, τα εργομετρικά θα συνεχιστούν μέχρι και την Πέμπτη, ενώ από την Παρασκευή θα αρχίσουν και τα… βάσανα με δύο προπονήσεις προσαρμογής.

Διαβάστε επίσης: Νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης (pic)

Ουσιαστικά το βαρύ πρόγραμμα ξεκινάει από την Δευτέρα με διπλές προπονήσεις, ενώ όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από τις 7 έως τις 19 Ιουλίου.

Στα μεταγραφικά τώρα, το «παρών» στο Emileon έδωσε και ο Χρήστος Σιέλης, με τον Κύπριο αμυντικό να έχει έρθει σε συμφωνία με τους Αγρινιώτες, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό. Τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ