Εκλογές Σούπερ Λιγκ: Έτσι ψήφισαν οι ΠΑΕ για το 7-6 – Ποιος επέλεξε «λευκό»

Εκλογές Σούπερ Λιγκ: Έτσι ψήφισαν οι ΠΑΕ για το 7-6 – Ποιος επέλεξε «λευκό»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικράτησε με 7-6 του Γιάννη Αλαφούζου στις εκλογές. Πως ψήφισαν οι 13 ΠΑΕ αλλά και ποιος επέλεξε «λευκό».

Μεγάλος νικητής των εκλογών της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σε μια διαδικασία κόντρα στον Γιάννη Αλαφούζο που ολοκληρώθηκε με ψήφους 7-6 από τις 14 ΠΑΕ.

Ποια ήταν τα δύο μπλοκ αλλά και τι προκαλεί εντύπωση; Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ομάδες που ψήφισαν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ήταν ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Βόλος, ο ΟΦΗ, ο Πανσερραϊκός αλλά και ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Master and commander, στα πέρατα του κόσμου!

Την ίδια στιγμή τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού «στήριξε» το μπλοκ που είχε δημιουργήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για λογαριασμό της ΑΕΚ πριν αποχωρήσει από την διοικητική της ηγεσία. Η ΑΕΚ, ο Άρης του Θοδωρή Καρυπίδη, η Λαμία του Πανουργιά Παπαϊωάννου στην γνωστή «τρόικα» συν οι δύο νεοφώτιστες (Athens Kallithea, Λεβαδειακός).

Τον δρόμο του «λευκού» επέλεξε ο Παναιτωλικός ενώ δικαίωμα ψήφου είχε θεωρητικά και η ΕΠΟ: Πρακτικά η Ομοσπονδία δεν θα μπορούσε να παρέμβει στις αρχαιρεσίες του Συνεταιρισμού –όπως έκανε στις τελευταίες εκλογές της Σούπερ Λιγκ 2- καθορίζοντας νικητή.

Αναλυτικά η διαδικασία

Βαγγέλης Μαρινάκης; Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Αστέρας, Βόλος, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκός

Γιάννης Αλαφούζος: Λαμία, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, Καλλιθέα και Λεβαδειακός

Λευκό: Παναιτωλικός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ