Άρης: Οι τρεις σίγουρες απουσίες της πρεμιέρας

Άρης: Οι τρεις σίγουρες απουσίες της πρεμιέρας

Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων, Άκης Μάντζιος δεν μπορεί να υπολογίζει για την 1η αγωνιστική του επόμενου πρωταθλήματος τους τιμωρημένους Νταρίντα, Ζουλα και Σουλεϊμάνοφ.

Ο Άρης μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξη της προετοιμασίας του (1 Ιουλίου) ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ενώ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Superleague ο Άκης Μάντζιος έχει να αντιμετωπίσει τρεις σίγουρες απουσίες.

Συγκεκριμένα, τη μια αγωνιστική της ποινής του, για την αποστολή του στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, θα εκτίσει ο Νταρίντα. Τιμωρημένος είναι και ο Ζουλ, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή δυο αγωνιστικών, για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: «Υπογράφει διετές συμβόλαιο ο Ντόρσεϊ- Όλες οι λεπτομέρειες του deal»

Στα προβλήματα για τον προπονητή του Άρη, εντάσσεται και η απουσία του Σουλεϊμάνοφ, καθώς η έφεση που κατάθεση η ΠΑΕ για την τιμωρία των πέντε αγωνιστικών, απορρίφθηκε από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Θα πρέπει, τέλος, να σημειωθεί ότι αναμένεται και η απόφαση για το θέμα των μεταλλίων του τελικού του Κυπέλλου – αν και οι παίκτες του Άρη δεν κλήθηκαν και τα παρέλαβαν, τελικά, στη συνέχεια -, ενώ όλα τα μέλη της αποστολής κινδυνεύουν με ποινή δύο αγωνιστικών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ