Μεγάλη πρόταση στην Πόρτο για τον Κάρμο – Τι προκύπτει από την Πορτογαλία

Μεγάλη πρόταση στην Πόρτο για τον Κάρμο – Τι προκύπτει από την Πορτογαλία

Από την Πορτογαλία αποκαλύπτεται ότι ο Ολυμπιακός κατέθεσε σούπερ προσφορά για να κάνει δικό του τον Κάρμο. Ο παίκτης επανέλαβε ότι θέλει Πειραιά και περιμένει τις εξελίξεις.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε το δικαίωμα να κινείται με ηρεμία, με μεθοδικότητα και χωρίς πίεση στις μεταγραφικές του υποθέσεις. Η κατάκτηση του Conference League, πέρα από μια εκκωφαντική επιτυχία, έδωσε στους Πειραιώτες την ευκαιρία να «παίξουν μπάλα» με τελείως διαφορετικό τρόπος στις καλοκαιρινές τους προσθήκες.

Η απουσία προκριματικών και η έναρξη της προετοιμασίας στις 10 Ιουλίου, δίνουν ένα πολύ σημαντικό χρονικό «αβάντζο» στους Πειραιώτες. Αλλά και τη δυνατότητα να κάνουν το δικό τους «παιχνίδι» στις κρίσιμες υποθέσεις που θέλουν να επιλύσουν. Με τη… μονιμοποίηση των δανεισμών των Νταβίντ Κάρμο, Αντρέ Ορτα και Ντάνιελ Ποντένσε, να είναι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης: Με Γερμανία η Δανία στους «16» – Αναλυτικά το «δέντρο» των νοκ-άουτ του Euro

Αλλά και απολύτως συνδεδεμένες με την πολιτική που ακολουθεί ο Ολυμπιακός. Διότι είναι ξεκάθαρο πως οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν αυτό που πρέπει και στις τρεις περιπτώσεις. Μονιμοποιώντας τους εν λόγω ποδοσφαιριστές στον Πειραιά. Και αποκτώντας τους με κανονική μεταγραφή. Μάλιστα, οι επαφές είναι διαρκείς και πολύ συγκεκριμένες. Με τη διοίκηση του συλλόγου να δείχνει με τον πλέον σαφή τρόπο, πόσο πολύ θέλει να μείνουν οι βασικοί παίκτες, εκείνοι που έπαιξαν κομβικό ρόλο στην κατάκτηση του Conference League.

Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία, ειδικά για την περίπτωση του Κάρμο, δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο κινείται ο Ολυμπιακός. Και κυρίως τη διάθεση να γίνει ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψει ο κεντρικός αμυντικός στο Ρέντη. Η οποία επιβεβαιώνεται από τη πρόταση που εστάλη στην Πόρτο για τον ποδοσφαιριστή. Και η οποία ουσιαστικά φέρεται να αγγίζει τα 12.000.000 €! Και αυτό δεν είναι υπερβολή. Καθώς επιβεβαιώνεται ανεπίσημα από την Πόρτο.

Συγκεκριμένα, από την Πορτογαλία προκύπτει ότι η τελευταία προσφορά που έκανε ο Ολυμπιακός στην Πόρτο για την απόκτηση του Κάρμο, αφορά φιξ ποσό, συν μπόνους επίτευξης στόχων, τα οποία οι Ιβηρες αναφέρουν ως «εφικτά», με σκοπό να ανέβει το ποσό που θα βάλουν στα ταμεία τους οι «Δράκοι». Μάλιστα, στη συζήτηση δεν έχει μπει καν το θέμα του συμβολαίου του παίκτη, καθώς είναι σαφές ότι ο Κάρμο και ο Ολυμπιακός έχουν βρει κοινή γραμμή. Θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Και για αυτόν τον λόγο οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να κλείσουν μια μεταγραφή που αγγίζει τη σφαίρα του αδύνατου με τα ποσά που χρειάζονται και όσα είχαν μπει στο τραπέζι την περίοδο του δανεισμού του.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Κάρμο έχει ενημερώσει με κάθε επισημότητα και σε πολύ σαφή τόνο την Πόρτο και προσωπικά τον νέο πρόεδρο, Αντρέ Βίλας Μπόας, ότι θέλει να φύγει. Όχι για οπουδήποτε, αλλά για τον Ολυμπιακό. Και επιβεβαίωσε αυτό που έχει καταγράψει εδώ και καιρό to10.gr, πως ο παίκτης θεωρεί ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι η ομάδα που θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά. Ένα περιβάλλον στο οποίο ο ίδιος αισθάνεται πάλι σημαντικός και κυρίως, δεν έχει έναν περίγυρο με το δάχτυλο στη σκανδάλη, έτοιμο να τον «πυροβολήσει», όπως συμβαίνει στο «Ντραγκάο».

Η μεταγραφή του Κάρμο δεν έχει μπει στην τελική της ευθεία, καθώς είναι σαφές ότι υπάρχουν ακόμη σκληρές διαπραγματεύσεις μεταξύ Πόρτο και Ολυμπιακού. Αλλά εκείνο που διαφαίνεται ξεκάθαρα είναι η διάθεση της διοίκησης του συλλόγου να γίνουν πράξη όλα τα «θέλω» του Μεντιλίμπαρ. Όχι μόνο με τον Κάρμο. Αλλά με όλους τους παίκτες που θέλει να δουλέψει τη νέα χρονιά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ