Άρης: Κατέθεσε πρόταση στον Τζόναθαν Σίλβα

Άρης: Κατέθεσε πρόταση στον Τζόναθαν Σίλβα

Οι κιτρινόμαυροι κινούνται για την απόκτηση του 30χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ της Χετάφε, που αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν με τη μορφή δανεισμού στην Αλμπαθέτε.

O Τζόναθαν Σίλβα φαίνεται πως αποτελεί τον βασικό στόχο του Άρη για την κάλυψη του αριστερού άκρου της αμυντικής γραμμής. Ο 30χρονος Αργεντινός αμυντικός ανήκει στη Χετάφε,ενώ την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στην Αλμπαθέτε, στη Λα Λίγκα 2, έχοντας 29 συμμετοχές και τρία γκολ.

Οι άνθρωποι του Άρη θεωρούν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι μια πολύ καλή λύση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας τους και του έχουν καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόταση, ενώ περιμένουν την απόφαση του. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης είναι και κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου.

Διαβάστε επίσης: Έθεσε υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λιγκ ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Ο Σίλβα ξεκίνησε την καριέρα του από την Εστουδιάντες, ενώ το 2016 τον απέκτησε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που τον παραχώρησε δανεικό κατά σειρά στις Μπόκα Τζούνιορς, Ρόμα και Λεγκανές. Η τελευταία αγόρασε, μάλιστα, τα δικαιώματα του, ενώ το 2021 τον πούλησε στη Χετάφε, έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ