Μπήκε ο Ρότα στις προπονήσεις της ΑΕΚ, εκτός ο Λιούμπισιτς (pics & vid)

Ο Ρότα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία, την ώρα που ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έμεινε εκτός προγράμματος λόγω τραυματισμού.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία, με τον Λάζαρο Ρότα να ενσωματώνεται την Τρίτη (25/6) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα η οποία τον καλωσόρισε με… φατούρο.

Ο Νικλας Ελίασον βγήκε εκτός λόγω ενός χτυπήματος το πρωί, αλλά στο απογευματινό πρόγραμμα πήρε κανονικά μέρος καθώς δεν είχε κάτι σοβαρό. Αντίθετα, εκτός έμεινε το απόγευμα ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που και εκείνος ένιωσε ενοχλήσεις το πρωί και αποχώρησε από την προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Ο μάνατζερ του Βεζένκοφ λέει: «Πρώτα ο Ολυμπιακός – Θα τα βρει με Ντόρσεϊ»

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, την επόμενη Τετάρτη (3/7, 13:00 ώρα Ελλάδας) στο Μπουργκ Χάαμστεντε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει τη βελγική Μπέερσχοτ η οποία επέστρεσε στη Jupiler League μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Εκεί αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού, Τόλης Κωνσταντόπουλος, ενώ προπονητής είναι ο Ντιρκ Κάιτ. Θυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό τεστ της ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/6, 12:30) με αντίπαλο την Άλκμααρ.

Το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ από το πρωινό πρόγραμμα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από