Μπήκε ο Ρότα στις προπονήσεις της ΑΕΚ, εκτός ο Λιούμπισιτς (pics & vid)

Μπήκε ο Ρότα στις προπονήσεις της ΑΕΚ, εκτός ο Λιούμπισιτς (pics & vid)

Ο Ρότα ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της ΑΕΚ στην Ολλανδία, την ώρα που ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς έμεινε εκτός προγράμματος λόγω τραυματισμού.

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της στην Ολλανδία, με τον Λάζαρο Ρότα να ενσωματώνεται την Τρίτη (25/6) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα η οποία τον καλωσόρισε με… φατούρο.

Ο Νικλας Ελίασον βγήκε εκτός λόγω ενός χτυπήματος το πρωί, αλλά στο απογευματινό πρόγραμμα πήρε κανονικά μέρος καθώς δεν είχε κάτι σοβαρό. Αντίθετα, εκτός έμεινε το απόγευμα ο Ρόμπερτ Λιούμπισιτς που και εκείνος ένιωσε ενοχλήσεις το πρωί και αποχώρησε από την προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Ο μάνατζερ του Βεζένκοφ λέει: «Πρώτα ο Ολυμπιακός – Θα τα βρει με Ντόρσεϊ»

Όπως ανακοίνωσε η ΑΕΚ, την επόμενη Τετάρτη (3/7, 13:00 ώρα Ελλάδας) στο Μπουργκ Χάαμστεντε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα αντιμετωπίσει τη βελγική Μπέερσχοτ η οποία επέστρεσε στη Jupiler League μετά από δύο χρόνια απουσίας.

Εκεί αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Παναιτωλικού, Τόλης Κωνσταντόπουλος, ενώ προπονητής είναι ο Ντιρκ Κάιτ. Θυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό τεστ της ΑΕΚ θα διεξαχθεί την Παρασκευή (28/6, 12:30) με αντίπαλο την Άλκμααρ.

Το βίντεο της ΠΑΕ ΑΕΚ από το πρωινό πρόγραμμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ