Για πάντα στην Τούμπα: Κι επίσημα στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025 ο Βιεϊρίνια (vid)

Για πάντα στην Τούμπα: Κι επίσημα στον ΠΑΟΚ μέχρι το 2025 ο Βιεϊρίνια (vid)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραμένει για έναν ακόμη χρόνο στον ΠΑΟΚ, με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να το επισημοποιεί τη συμφωνία με ένα καταπληκτικό βίντεο.

«Η σημαία στον ιστό της, για μία ακόμα σεζόν»… Με αυτή την ατάκα ξεκινάει την ανακοίνωσή της για την παραμονή του Αντελίνο Βιεϊρίνια και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν στη δημοσιότητα ένα τρομερό βίντεο με τον πολύπειρο Πορτογάλο αρχηγό του «δικέφαλου του βορρά». Σε αυτό, ο Βιεϊρίνια τοποθετεί στο ράφι και γυαλίζει τα έξι τρόπαια που έχει με τον ΠΑΟΚ, δύο πρωταθλήματα και τέσσερα Κύπελλα!

Διαβάστε επίσης: Ο μάνατζερ του Βεζένκοφ λέει: «Πρώτα ο Ολυμπιακός – Θα τα βρει με Ντόρσεϊ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η σημαία στον ίστο της, για μία ακόμα σεζόν. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Αντρέ Βιεϊρίνια μέχρι τις 30.06 του 2025.

Η εμπειρία του και οι ηγετικές του ικανότητες, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας. Κι είναι πεινασμένος για ακόμα περισσότερες.

Ο The Leader έχει καταγράψει 330 συμμετοχές, σημειώνοντας 51 γκολ και δίνοντας 43 ασίστ, ενώ κατέχει διάφορα ρεκόρ, όπως αυτό του ξένου με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του Δικεφάλου. Έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί, κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Ο αρχηγός θα είναι μαζί μας για μία ακόμα σεζόν!

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ