«Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει την πρότασή της για Μπαρέιρο – Δεν τα παρατάει η Ρίβερ Πλέιτ»

«Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει την πρότασή της για Μπαρέιρο – Δεν τα παρατάει η Ρίβερ Πλέιτ»

Νέα δημοσιεύματα στην Αργεντινή για την ΑΕΚ και τον επιθετικό της Σαν Λορέντσο, Άνταμ Μπαρέιρο, τον οποίο θέλει όμως και η Ρίβερ Πλέιτ.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Άνταμ Μπαρέιρο και την ΑΕΚ, με τους Αργεντινούς να κρατούν στο κόλπο την Ένωση και μάλιστα να τονίζουν ότι οι Κιτρινόμαυροι έχουν ανεβάσει την προσφορά τους και περιμένουν την απάντηση της Σαν Λορέντσο.

Ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται και στο στόχαστρο της Ρίβερ Πλέιτ, η οποία μάλιστα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την Σαν Λορέντσο για την απόκτηση του 28χρονου Παραγουανού επιθετικού.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/6) υπήρξαν δημοσιεύματα στην χώρα της Λατινικής Αμερικής, που ήθελαν την ΑΕΚ να χαλάει τη μετακίνηση του Άνταμ Μπαρέιρο στην Ρίβερ Πλέιτ, αλλά σήμερα νέα ρεπορτάζ ήρθαν να διαψεύσουν τα χθεσινά, με τους Αργεντινούς να κρατούν στο κόλπο για τον 28χρονο επιθετικό τόσο τους «Μιγιονάριος» όσο και την Ένωση.

«Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει τις τελευταίες ώρες την προσφορά της για τον Άνταμ Μπαρέιρο» ανέφεραν χαρακτηριστικά, τονίζοντας όμως ότι η Ρίβερ Πλέιτ δεν κάνει πίσω και θα συνεχίσει τις επαφές με την Σαν Λορέντσο για τον Παραγουανό επιθετικό.

Μένει να φανεί τι τροπή θα πάρει η υπόθεση τις επόμενες ώρες…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ