Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια

Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (25/6) στα γραφεία του ΠΑΟΚ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά»

Για πάντα στον ΠΑΟΚ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια!

Όπως αναμενόταν, ο αρχηγός δεν φεύγει από την Τούμπα και θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο στον «Δικέφαλο του Βορρά». Μέχρι τα 39 του.

Ο Πορτογάλος άσος βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ στις 11 το πρωί της Τρίτης (25/6) και υπέγραψε το νέο μονοετές συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εξερχόμενος από τα γραφεία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Δεν θα σας πω αν είναι το τελευταίο…»,

Αυτή θα είναι συνολικά η 12η χρονιά που ο Βιεϊρίνια θα φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου», έχοντας καταγράψει 330 εμφανίσεις, 51 γκολ και 43 ασίστ. Ένας ζωντανός θρύλος του συλλόγου, που έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα Ελλάδας (2019, 2024) και τρία Κύπελλα Ελλάδας (2018, 2019, 2021)!

Την περασμένη σεζόν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αγωνίστηκε σε 27 αναμετρήσεις, σκοράροντας δύο γκολ στα περισσότερα από 1.400 λεπτά που αγωνίστηκε συνολικά με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ