Ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή Ποντένσε – Τι λένε στην Αγγλία

Ανοίγει ο δρόμος για την παραμονή Ποντένσε – Τι λένε στην Αγγλία

Η υπόθεση του Ντάνιελ Ποντένσε φαίνεται πως θα έχει θετική κατάληξη για τον Ολυμπιακό - Τι λένε στην Αγγλία για το μέλλον του και τα ερυθρόλευκα «θέλω» του Πορτογάλου εξτρέμ.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στο έπος του δεύτερου γύρου και στην ιστορική κατάκτηση του Europa Conference League. Ο Πορτογάλος εξτρέμ ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση των Πειραιωτών μετά την έλευση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και ήταν από τους πλέον επιδραστικούς παίκτες στην εκπληκτική πορεία μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Ο Ποντένσε έπαιξε με τη μορφή δανεισμού από τη Γουλβς την περασμένη σεζόν, όμως είναι αναμφίβολα ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να χτίσει ο Μεντιλίμπαρ τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και για αυτό τον λόγο οι ερυθρόλευκοι ασκούν έντονο πρέσινγκ στην Γουλβς προκειμένου να τον δέσουν στο μεγάλο λιμάνι.

Ο ίδιος ο Πορτογάλος μετά την χρονιά που πραγματοποίησε με τη φανέλα των Πειραιωτών θέλει σαν τρελός να μείνει στο λιμάνι και να αποτελέσει και την επόμενη σεζόν σημείο αναφοράς για το σύνολο του Μεντιλίμπαρ και όπως φαίνεται και από τα ρεπορτάζ στην Αγγλία, ο δρόμος έχει ανοίξει για την παραμονή του Ποντένσε.

Με τα τωρινά δεδομένα, η πιο αισιόδοξη περίπτωση από τους παίκτες που ήταν πέρσι δανεικοί στον Ολυμπιακό και θέλει να τους κρατήσει είναι αυτή του Ποντένσε. Είναι χαρακτηριστικό πως στην Αγγλία θεωρούν σχεδόν σίγουρη την επιστροφή του Superman στο μεγάλο λιμάνι. Δεν ειναι τυχαιο πως στην Αγγλία τα ρεπορτάζ θέλουν την Γουλβς να έχει στην transfer list τον Ποντένσε.

Για τον οποίον ενδιαφέρονται ομάδες απο την Σαουδική Αραβία, αλλά για τον Ποντένσε υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός. Ξέρουν πως ο ίδιος δεν θέλει να παίξει στην Γουλβς όπου έτσι όπως είναι τα δεδομένα δύσκολα θα μπει στη διαδικασία να του αλλάξει την γνώμη.

Ο Ποντένσε θεωρεί το «σπίτι» του τον Ολυμπιακό, έχει περάσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του στον Πειραιά πανηγυρίζοντας σπουδαίες επιτυχίες και θεωρεί πως αυτό είναι το καλύτερο για τον ίδιο. Με τον Ολυμπιακό να έχει και τις πολύ καλές σχέσεις με την αγγλική ομάδα ως «όπλο» ώστε να βρεθεί η φόρμουλα για να αποτελέσει και τη νέα, ιστορική σεζόν μια και κλείνει ο σύλλογος 100 χρόνια ζωής, βασικό «εργαλείο» στα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Όσο πλησιάζουμε προς τον Ιούλιο, πόσο δε μάλιστα το πρώτο 10ημερο που θα ξεκινήσει και η προετοιμασία της ομάδας είναι λογικό στον Ολυμπιακό να θέλουν να κλείνουν τις ανοικτές υποθέσεις και ο Ποντένσε είναι μία από τις πλέον σημαντικές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ