Παναθηναϊκός: Συνέχεια στις προπονήσεις με τακτική και έμφαση στην πίεση

Παναθηναϊκός: Συνέχεια στις προπονήσεις με τακτική και έμφαση στην πίεση

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το «χτίσιμο» ενόψει της νέας σεζόν στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να δίνει έμφαση στην τακτική και την πίεση

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να δοκιμάζει αρκετά πράγματα όσον αφορά την τακτική που θέλει να ακολουθεί η ομάδα του, αλλά και την διάταξη που θέλει να εφαρμόσει.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός όσον αφορά την διάταξη έδειξε να έχει στο μυαλό του, το 4-2-3-1. Στην άσκηση τακτικής στα 2/3 του γηπέδου, με την οποία ολοκληρώθηκε το απογευματινό πρόγραμμα είχε τοποθετήσει έτσι τους παίκτες, με τις ομάδες να είναι οι εξής:

Διαβάστε επίσης: Το… άλλο καλοκαίρι του Ολυμπιακού, η αντίστροφη μέτρηση και τα μεγάλα φιλικά

Πορτοκαλί: Ξενόπουλος, Σένκεφελντ, Αράο, Κάτρης, Κυριόπουλος, Ρούμπεν, Βιλένα, Μαντσίνι, Μπρέγκου, Τζούριτσιτς, Νταμπίζας.

Πράσινη: Καρακασίδης, Γεντβάι, Τσόκαϊ, Βαγιαννίδης, Φικάι, Ζέκα, Κρυπαράκος, Τρουιγέ, Νίκας, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ.

Το διπλό ολοκληρώθηκε ισόπαλο 1-1, με γκολ των Γερεμέγεφ και Τζούρισιτς.

Αρχικά, για περίπου μισή ώρα οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στην ενεργοποίηση στο γυμναστήριο και στη συνέχεια βγήκαν στο γήπεδο. Ακολούθησε άσκηση για πίεση και κυκλοφορία σε μικρούς χώρους «τέσσερις εναντίον δυο» (πρώτα με δυο επαφές και στη συνέχεια με μια) με τον Αλόνσο και τους συνεργάτες του να ζητούν ένταση με φωνές και παροτρύνσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της. Υπήρχαν τέσσερις εστίες και όποια ομάδα έκλεβε προσπαθούσε να σημειώσει γκολ.

Μετά την άσκηση στους μικρούς χώρους η προπόνηση ήταν αφιερωμένη στην τακτική από τον τεχνικό των πράσινων.

Πάντως, όλα τα λεφτά ήταν το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μουντάκη, ο οποίος επιστράτευσε μία μάνικα και χρησιμοποίησε την υψηλή πίεση του νερού και τις συνθήκες που αυτό διαμορφώνει στο χορτάρι, για να κάνει ακόμη πιο δύσκολες και ρεαλιστικές τις καταστάσεις προπόνησης των γκολκίπερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ