«Η επιχείρηση Άνταμ Μπαρέιρο καταρρέει για τη Ρίβερ – Η ΑΕΚ είχε σοβαρή επιρροή στο θέμα» (pics)

«Η επιχείρηση Άνταμ Μπαρέιρο καταρρέει για τη Ρίβερ – Η ΑΕΚ είχε σοβαρή επιρροή στο θέμα» (pics)

Στην Αργεντινή κάνουν λόγο για «ναυάγιο» στη μεταγραφή του Άνταμ Μπαρέιρο στη Ρίβερ Πλέιτ, με την ΑΕΚ να έχει παίξει τον ρόλο της στην υπόθεση.

Εξελίξεις φαίνεται πως υπάρχουν στην υπόθεση του Άνταμ Μπαρέιρο που τις προηγούμενες ώρες έδειχνε να κλείνει στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο διεθνής Παραγουανός επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ μετά την πώληση του Έκι Πόνσε στο Χιούστον, αλλά η ιστορία έχει πολύ ψωμί καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από την Αργεντινή κάνουν λόγο για εμπλοκή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο «X» ο Αργεντινός ρεπόρτερ, Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, η «επιχείρηση Άνταμ Μπαρέιρο καταρρέει για τη Ρίβερ», σημειώνοντας πως «η Σαν Λορέντζο άλλαξε τους όρους για τη μεταγραφή και υπάρχει δυσφορία στη Ρίβερ. Η Σαν Λορέντζο ζητάει περισσότερα δολάρια και δη 4,5 εκατ. για τον παίκτη και η Ρίβερ δεν θέλει να ανοιχτεί σ’ αυτό το ποσό».

Διαβάστε επίσης: Λιονέλ Μέσι: O άνθρωπος που… τερμάτισε το ποδόσφαιρο έγινε 37 χρονών (pics & vids)

Απο την πλευρά του ο δημοσιογράφος, Νίκο Φερνάντεζ, δίνει συνέχεια στα παραπάνω  σημειώνοντας πως «η μεταγραφή Μπαρέιρο στην Ρίβερ κατέρρευσε». Επιπρόσθετα, αναφέρει πως «η ΑΕΚ είχε σοβαρή επιρροή στο θέμα» και επισημαίνει πως «ο Παραγουανός έχει προτεραιότητα το εξωτερικό. Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε τον νέο του προορισμό».

Σε αντίθεση με όλα αυτά πάντως, υπάρχουν και δημοσίευματα που αναφέρουν πως η μεταγραφή όχι μόνο δεν έχει χαλάσει, αλλά πως είναι και θέμα χρόνου να ανακοινωθεί. Συγκεκριμένα, η «soydelmillo» τονίζει πως ο Μπαρέιρο θα παίξει για την Ρίβερ Πλέιτ καθώς ο πρόεδρος της Σαν Λορέντζο του έχει δώσει τον λόγο του ότι θα τον παραχωρήσει στους Μιγιονάριος.

O 27χρονος επιθετικός στη σεζόν που βρίσκεται σε εξέλιξη μετράει 21 εμφανίσεις, με επτά γκολ και μια ασίστ και πλέον μένει να δούμε τι ισχύει τελικά και πού θα καταλήξει. Τις προηγούμενες μέρες πάντως στην Αργεντινή έγραφαν πως η πρόταση της ΑΕΚ είναι καλύτερη από αυτή της Ρίβερ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ