«Έχει απορρίψει πρόταση της ΑΕΚ ο Μπρέθγουεϊτ»- Και η Βαλένθια στο κόλπο για την απόκτησή του

«Έχει απορρίψει πρόταση της ΑΕΚ ο Μπρέθγουεϊτ»- Και η Βαλένθια στο κόλπο για την απόκτησή του

Ρεπορτάζ του «Cadena Ser» θέλει τον Μπρέθγουεϊτ να έχει απορρίψει πρόταση της ΑΕΚ. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Βαλένθια, ενώ αποτελεί τον διακαή πόθο του ΠΑΟΚ...

Ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό τον νούμερο ένα στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής, αφού ο Αλί Σαμάτα βοήθησε ελάχιστα τον Δικέφαλο του Βορρά.
Όμως πληροφορίες που προκύπττουν από το ισπανικό «Cadena Ser», κάνει λόγο για πρόταση και της ΑΕΚ στον Δανό επιθετικό, την οποία όμως ο ίδιος απέρριψε.

Διαβάστε επίσης: Ελβετία – Γερμανία 1-1: «Κανονιά» του Φίλκρουγκ στις καθυστερήσεις και πρώτα τα «πάντσερ»

Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι ο φορ της Εσπανιόλ αναζητά το τελευταίο καλό του συμβόλαιο και μάλιστα σε ευρωπαϊκή ομάδα, με αποδοχές που ανέρχονται περίπου στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Κατά την ίδια πηγή λοιπόν, έχει απορρίψει ήδη προσφορές από ευρωπαϊκές ομάδες όπως η ΑΕΚ, αλλά και συλλόγους του Κατάρ, οι οποίοι δεν έχουν καλύψει τις απαιτήσεις του.

Επίσης υπάρχουν δημοσιεύματα πως για τον Μπρέθγουεϊτ ενδιαφέρεται και η Βαλένθια, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, ωστόσο, αυτήν την φορά ο παίκτης είναι ελεύθερος στην αγορά: «Η Βαλένθια βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει και αυτή του Δανού».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ