Eπίσημο: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσιφτσή (vid)

Eπίσημο: Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τσιφτσή (vid)

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι με κάθε επισημότητα ο Αντώνης Τσιφτσής, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την τρίτη του μεταγραφή στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το χάσμα ανάμεσα στους Αρκάδες και τους Θεσσαλονικείς δεν αποδείχθηκε μεγάλο και σε έναν δεύτερο κύκλο συζητήσεων, οι δυο ομάδες έδωσαν τα χέρια και ο 24χρονος τερματοφύλακας ντύθηκε στα ασπρόμαυρα.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Ντόρσεϊ στον Ολυμπιακό!

Ο Τσιφτσής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028, ενώ με αυτό τον τρόπο ο ΠΑΟΚ «έκλεισε» το δίδυμο των τερματοφυλάκων στο ρόστερ του, με τον νεαρό κίπερ να αποτελεί τον αναπληρωματικό του Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Η ανακοίνωση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντώνη Τσιφτσή με μεταγραφή από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας τερματοφύλακας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο μέχρι τις 30.06 του 2028 και θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 99.

Ο Αντώνης Τσιφτσής, γεννημένος στα Γιαννιτσά στις 21 Ιουλίου του 1999, τράβηξε από νωρίς τα βλέματα στις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης. Ο Έλληνας γκολκίπερ έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο σε μια νίκη με 4–0 εντός έδρας εναντίον του Πλατανιά στις 2 Απριλίου 2018. Από τότε, ο Τσιφτσής κατέγραψε 54 συμμετοχές και 18 clean sheets με τη φανέλα των Αρκάδων.

Έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες νέων Κ17 και Κ18 τέσσερις φορές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στις δύο από αυτές, ενώ τον Ιούλιο του 2023, παραχωρήθηκε δανεικός στη Ρακόβ, επιστρέφοντας πίσω στον Αστέρα Τρίπολης τον Ιανουάριο του 2024.

Ο Αντώνης Τσιφτσής ήταν η επιλογή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για καρέ της ομάδας, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να αποδέχεται την πρόταση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2028.

Καλώς ήρθες Αντώνη!»

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο με το οποίο ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Τσιφτσή:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ