Άρης: Ο Κογιάδο και το ποσοστό της Μπαρτσελόνα

Άρης: Ο Κογιάδο και το ποσοστό της Μπαρτσελόνα

Οι Καταλανοί διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 20% για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό της Μπέτις, που αποτελεί έναν από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Άρη.

Ο Άλεξ Κογιάδο είναι από τα πρώτα ονόματα στη μεταγραφική λίστα του Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται, όπως όλα δείχνουν, στα πλάνα του τεχνικού της Μπέτις, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να θέλει να πείσει για τον αντίθετο τον Χιλιανό τεχνικό, φαίνεται, όμως, ότι κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι. Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί σε ότι αφορά τον Κογιάδο, ότι και η Μπαρτσελόνα έχει διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης, που αγγίζει το 20%.

Διαβάστε επίσης: Μας κοροϊδεύουν: Η μεγάλη διαφορά στα λεφτά που δίνουν οι Αμερικάνοι για να μείνουν στα νησιά μας σε σχέση με Έλληνες

Αυτό, προφανώς, οδήγησε τους ανθρώπους της Μπέτις στην απόφαση να ανεβάσουν τις οικονομικές τους απαιτήσεις, ενώ απέρριψε, σύμφωνα με δημοσιεύματα ισπανικών ΜΜΕ, τις προτάσεις που έχει δεχτεί μέχρι τώρα από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας για τον ποδοσφαιριστή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης έχει καταθέσει πρόταση, σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο για την αγορά, όσο και για τον δανεισμό του Κογιάδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ