«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ρικ Κάρσντορπ» (vid)

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Ρικ Κάρσντορπ» (vid)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, ο Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ για την ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνάς της.

Ο Ματ Μορέτο αποκάλυψε σε live stream με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο πως ο Ρικ Κάρσντορπ της Ρόμα ενδιαφέρει την ΑΕΚ.

Η Ένωση δεδομένα «ψάχνεται» για έναν ακόμα παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνάς της, που θα καλύψει το κενό του Σιντιμπέ και θα σχηματίσει δίδυμο με τον Λάζαρο Ρότα, με τον Μορέτο να αναφέρει ότι ο διεθνής Ολλανδός άσος έχει όλα τα στοιχεία που αναζητούν οι κιτρινόμαυροι.

Διαβάστε επίσης: Μας κοροϊδεύουν: Η μεγάλη διαφορά στα λεφτά που δίνουν οι Αμερικάνοι για να μείνουν στα νησιά μας σε σχέση με Έλληνες

Ο 29χρονος δεξιός μπακ φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στην ιταλική ομάδα, στην οποία βρίσκεται εδώ και επτά χρόνια (μόνο μία χρονιά πήγε ως δανεικός στην Φέγενορντ), παρ’ ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Οι Ρωμαίοι είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν, αν φτάσει μία λογική προσφορά για κείνον. Ο Ιταλός δημοσιογράφος τόνισε πως η ΑΕΚ όχι μόνο ενδιαφέρεται για κείνον, αλλά είναι πιθανό να καταθέσει προσφορά τις επόμενες μέρες.

Ο Ρικ Κάρσντορπ έχει ήδη μείνει εκτός από την προετοιμασία του κλαμπ φέτος και δεν αναμένεται να συμπεριληφθεί καθόλου στις δραστηριότητές του. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε πραγματοποίησε 28 συμμετοχές δίνοντας τρεις ασίστ σε περισσότερα από 1.800 λεπτά που αγωνίστηκε.

Συνολικά, ο Κάρσντορπ έχει καταγράψει με την φανέλα της Ρόμα 157 συμμετοχές (1 γκολ,15 ασίστ), ενώ με τους τζαλορόσι έχει πανηγυρίσει και την κατάκτηση του Europa Conference League το 2022, κόντρα στην πρώην ομάδα του Φέγενορντ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ