«Τελειώνει του Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό – Τότε πετάει για Αυστρία»

«Τελειώνει του Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό – Τότε πετάει για Αυστρία»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία, η μεταγραφή του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται και πιθανώς από την ερχόμενη Τετάρτη (26/6) θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Αυστρία

Όλα δείχνουν πως η μεταγραφή του Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι στον Παναθηναϊκό έχει πάρει τον δρόμο της και ότι σύντομα θα οριστικοποιηθεί.

Μάλιστα, ιστοσελίδα η οποία ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σπέτσια αναφέρει ότι αύριο Δευτέρα (24/6) θα ολοκληρωθεί οριστικά η μετακίνηση του Ιταλού τερματοφύλακα και την Τετάρτη (26/6) θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού στην Αυστρία.

Όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής, το ίδιο σάιτ επικαλείται πληροφορίες της «La Nazione» και τονίζει ότι η Σπέτσια θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, χαμηλότερο δηλαδή από την αρχική ρήτρα αγοράς που υπήρχε στην συμφωνία των δύο ομάδων τον περασμένο Ιανουάριο.

Δείτε αναλυτικά όσα αναφέρονται στο σχετικό δημοσίευμα:

«Κάτι λείπει για να επισημοποιηθεί η συμφωνία, που στην πραγματικότητα δεν ήταν το δικαίωμα εξαγοράς (σ.σ. η ρήτρα δηλαδή) αλλά μια νέα διαπραγμάτευση, που μπορεί να έχει τελειώσει αύριο. Είναι πιθανό ο Ντραγκόφσκι να μπορεί να ενσωματωθεί στην ομάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Ντιέγκο Αλόνσο» αναφέρει χαρακτηριστικά το «spezia1906.com».

«Οι «πράσινοι» ξεκινούν την σεζόν με τ προκριματικά του Europa League κόντρα σε Πλόβντιβ ή Μάριμπορ στις 25 Ιουλίου. Αυτή την στιγμή, ο τερματοφύλακας περιμένει απλώς ένα σήμα από την Σπέτσια και θα μπορούσε να ενταχθεί στον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ