«Τρέλα» και στη Σάμο για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (pics)

«Τρέλα» και στη Σάμο για τις ευρωκούπες του Ολυμπιακού (pics)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στη Σάμο είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο.

Η «θρυλική περιοδεία» συνεχίζεται, με τις κούπες του Conference League και του Youth League να βρίσκονται στη Σάμο και να αποτελούν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους.

Όπως και σε όλα τα μέρη που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν οι άνδρες και οι Νέοι του Ολυμπιακού την περσινή σεζόν, έτσι και στη Σάμο επικράτησε… πανζουρλισμός, με τον κόσμο να συρρέει για να δει από κοντά τις ιστορικές κούπες.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα δύο τρόπαια και να βγάλουν φωτογραφίες και βίντεο, με τον κόσμο να φωνάζει συνθήματα για τον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού και να δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που θύμιζε… Καραϊσκάκη.

Μοναδικές στιγμές, με τον κόσμο να δείχνει για μια ακόμα φορά την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Υπενθυμίζουμε ότι το επόμενο διάστημα οι δύο θρυλικές κούπες θα βρεθούν σε Ρόδο (Τρίτη 25/6, Πλατεία Αντιδήμαρχου Ιωαννίδη, πίσω από τον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού), Κέρκυρα (Πέμπτη 27/6, Λίστον, Πεζόδρομος Ελευθερίας) και Κεφαλλονιά (Σάββατο 29/6, Πλατεία Ληξουρίου στις 17:30, Πλατεία Αργοστολίου στις 20:30).

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από τη Σάμο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ