«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Κοϊτά της Σεντ Τρούιντεν» (pic & vids)

«Η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τον Κοϊτά της Σεντ Τρούιντεν» (pic & vids)

Νέο μεταγραφικό σενάριο για την ΑΕΚ που φέρεται να έχει κάνει πρόταση για τον αριστερό εξτρέμ της Σεντ Τρουίντεν, Αμπουμπακαρί Κοϊτά.

Το αριστερό άκρο της επίθεσης είναι μία θέση για την οποία η ΑΕΚ θα κάνει μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι ώστε μαζί με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς να έχει ένα δυνατό δίδυμο. Εξάλλου, ο Ροδόλδο Πιζάρο δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο δεν θα συνεχίσει στην Ένωση τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με την βέλγικη ιστοσελίδα «hbvl.be», η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει καταθέσει πρόταση στην Σεντ Τρουίντεν για τον 25χρονο εξτρέμ, Αμπουμπακαρί Κοϊτά. «Η ΑΕΚ θα ήθελε να τον αποκτήσει και έκανε συγκεκριμένη πρόταση για τον πρώτο σκόρερ της Σεντ Τρούιντεν. Ωστόσο προς το παρόν υπάρχει διαφορά. Ο Κοϊτά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025», αναφέρεται συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης: Τουρκία – Πορτογαλία 0-3: Επίδειξη δύναμης κι έφυγαν για τους «16» οι Ίβηρες

O διεθνής άσος από τη Μαυριτανία προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν κατά την οποία κατέγραψε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας 15 γκολ και τρεις ασίστ. Το transfermarkt τον κοστολογεί στα πέντε εκατ. ευρώ ενώ ανήκει στη Σεντ Τρουίντεν από το καλοκαίρι του 2021 όταν αποκτήθηκε από την Μπέβερεν αντί ενός εκατ. ευρώ.

Για τον Κοϊτά ενδιαφέρον υπάρχει και από τη Σεντ Ετιέν ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Γάνδη και Κορτράικ. Στα θετικά της περίπτωσής του είναι το γεγονός ότι διαθέτει βελγικό διαβατήριο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ