«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται από τον χειμώνα για τον Ντόμινικ Σμιντ»

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ελβετία, η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και μήνες για τον αριστερό μπακ της Βασιλείας, Ντόμινικ Σμιντ.

Η ΑΕΚ θα πάρει αριστερό μπακ σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο και θα είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος θα έρθει για βασικός. Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο πρώτος στόχος της Ένωσης για τη θέση, ωστόσο η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη καθώς ο διεθνής άσος έχει προτεραιότητά του το εξωτερικό αλλά και δυνατή πρόταση από τον Παναθηναϊκό.

Έτσι λοιπόν οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και άλλους παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ντομινίκ Σμιντ της Βασιλείας να είναι ένας από αυτούς. «Η ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Στίβεν Τσούμπερ είχε ενδιαφερθεί από τον χειμώνα για τον παίκτη της Βασιλείας», αναφέρει συγκεκριμένα η ελβετική ιστοσελίδα «20minuten».

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση 4 εκατομμυρίων του Παναθηναϊκού στην Γκρέμιο για Παβόν»

Ο 26χρονος άσος έχει συμβόλαιο με τη Βασιλεία ως το 2026 και προέρχεται από μία καλή σεζόν (αν και η Βασιλεία ήταν κάκιστη πέρσι) καθώς μέτρησε 41 συμμετοχές με εννιά ασίστ και δύο γκολ. Ο Σμιντ είναι προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου, αλλά το καλοκαίρι του 2020 αποχώρησε για να υπογράψει ως ελεύθερος στην Γκρασχόπερς, με την οποία σε τρία χρόνια είχε 107 συμμετοχές, δέκα ασίστ και τέσσερα γκολ.

Στην πρώτη του θητεία στη Βασιλεία είχε αγωνιστεί ως δανεικός σε Λωζάνη και Βίλ, ενώ δεν έχει παίξει ποτέ εκτός Ελβετίας. Το δημοσίευμα σημειώνει πως ήδη έχουν γίνει συζητήσεις για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος μπορεί να παίξει επίσης ως φουλ μπακ αλλά ακόμη και ως αμυντικό χαφ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από