«Νυρεμβέργη και Λουγκάνο για Τζίμα» (vid)

«Νυρεμβέργη και Λουγκάνο για Τζίμα» (vid)

Οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του νεαρού επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Στις μεταγραφικές λίστες της Νυρεμβέργης και της Λουγκάνο φέρεται να βρίσκεται ο Στέφανος Τζίμας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία του Δικεφάλου του Βορρά, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα ασπρόμαυρα.

Διαβάστε επίσης: «Πρόταση 4 εκατομμυρίων του Παναθηναϊκού στην Γκρέμιο για Παβόν»

Οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης είναι ανοιχτοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Στέφανου Τζίμα ως δανεικό, είτε στο εξωτερικό είτε στο εξωτερικό, προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψει το επόμενο καλοκαίρι στην Τούμπα.

Δύο από τις ομάδες που γλυκοκοιτάζουν την περίπτωση του νεαρού επιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2028, είναι η Νυρεμβέργη και η Λουγκάνο, με τον γερμανικό σύλλογο να πιέζει ασφυκτικά για την απόκτησή του.

Ο νεαρός άσος πέρσι πραγματοποίησε συνολικά 24 συμμετοχές, με ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ Β’, έχοντας συνολικά 5 γκολ και 1 ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο Τζίμας πάντως, για την ώρα, προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και μάλιστα στη σημερινή (22/6) προπόνηση σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ (σ.σ. στο 06:07).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ