«Πρόταση 4 εκατομμυρίων του Παναθηναϊκού στην Γκρέμιο για Παβόν»

«Πρόταση 4 εκατομμυρίων του Παναθηναϊκού στην Γκρέμιο για Παβόν»

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση στην Γκρέμιο για την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού επιθετικού, Κριστιάν Παβόν σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θέσαρ Λουίς Μέρλο.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον 28χρονο ακραίο επιθετικό της Γκρέμιο, Κριστιάν Παβόν, όπως αναφέρει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Θέσαρ Λουίς Μέρλο.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα οι πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολλαρίων (3.75 εκατομμύρια ευρώ) για να τον αποκτήσουν, όμως οι Βραζιλιάνοι δεν δείχνουν να θέλουν να τον παραχωρήσουν με ένα τέτοιο ποσό και θέλουν περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Σενάρια για Μιγκέλ Μπόρχα και Ολυμπιακό – Τι γράφουν στην Λατινική Αμερική (pic)

Ο Παβόν έχει συμβόλαιο με την Γκρέμιο ως τον Δεκέμβριο του 2026 και φέτος μετρά σε 19 συμμετοχές, τρία γκολ και πέντε ασίστ. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παβόν απασχολεί το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς οι πράσινοι είχαν επιχειρήσει να τον αποκτήσουν και τον Ιανουάριο, αλλά και το καλοκαίρι του 2022, όσο αγωνιζόταν στην Μπόκα.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και σε Ατλέτικο Μινέιρο, Μπόκα Τζούνιορς, Κολόν και Ταγέρες. Πρόκειται πάντως για έναν παίκτη που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή, αφού έχει την ικανότητα να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές της επίθεσης αλλά και πίσω από τον φορ.

Τέλος έχει αγωνιστεί και στην Εθνική ομάδα της Αργεντινής, έχοντας φορέσει την φανέλα με το εθνόσημο 11 φορές, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να σκοράρει κάποιο γκολ ή να μοιράσει κάποια ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ