«Βόμβα» από την Τουρκία: «Θέλει να φύγει ο Μπακασέτας, επαφές με Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας»

«Βόμβα» από την Τουρκία: «Θέλει να φύγει ο Μπακασέτας, επαφές με Τραμπζονσπόρ και Μπεσίκτας»

Τουρκικό δημοσίευμα κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Τάσο Μπακασέτα, που επιθυμεί να επιστρέψει στην Τουρκία.

«Σειρήνες» από την Τουρκία φαίνεται πως υπάρχουν για τον Τάσο Μπακασέτα, με δημοσιεύματα από την γειτονική χώρα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας αλλά και πιθανή επιστροφή του στην Τραμπζονσπόρ.

Συγκεκριμένα, το «Fanatik» υποστηρίζει πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν είναΙ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό και σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην γειτονική χώρα. Μάλιστα, υπάρχει και άλλο ρεπορτάζ που κάνει λόγο για επιθυμία του 31χρονου άσου για επιστροφή στην Τραμπζονσπόρ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Οι συνεχόμενες ήττες όπλισαν τον Παναθηναϊκό να γίνει καλύτερος και να πάει σε άλλες πρακτικές»

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα «fotomac.com.tr» υποστήριξε πως ο Μπακασέτας μετάνιωσε για την απόφαση του να επιστρέψει στην Ελλάδα και θα ήθελε να γυρίσει στην Τραμπζονσπόρ. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ, ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού έχει ήδη τηλεφωνήσει στον προπονητή της προηγούμενης ομάδας του, και συζητά με την διοίκηση των «πράσινων» για την λύση της συνεργασίας τους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ