Σενάρια για Μιγκέλ Μπόρχα και Ολυμπιακό – Τι γράφουν στην Λατινική Αμερική (pic)

Σενάρια για Μιγκέλ Μπόρχα και Ολυμπιακό – Τι γράφουν στην Λατινική Αμερική (pic)

Δημοσίευμα στην Λατινική Αμερική, εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Κολομβιανό επιθετικό Μιγκέλ Μπόρχα - Τι λένε στην χώρα του παίκτη

Την περίπτωση του επιθετικού της Ρίβερ Πλέιτ, Μιγκέλ Μπόρχα, φαίνεται πως εξετάζει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Λατινική Αμερική. Ο 31χρονος επιθετικός, δεν είναι η πρώτη φορά που συνδέεται με τους Πειραιώτες, αφού και το 2017 είχε αναφέρει ο μάνατζέρ του τους «ερυθρόλευκους» ως ενδιαφερόμενους για τον παίκτη του.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Χουάν Κορτές, ο Ολυμπιακός φαίνεται να εξετάζει την περίπτωση του 31χρονου φορ, την ώρα που από την Κολομβία, την χώρα καταγωγής του, αναφέρουν πως δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή των Πειραιωτών, με την Ρίβερ Πλέιτ.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Οι συνεχόμενες ήττες όπλισαν τον Παναθηναϊκό να γίνει καλύτερος και να πάει σε άλλες πρακτικές»

 

Ο Μπόρχα κοστολογείται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt και την φετινή σεζόν έχει σκοράρει συνολικά 22 γκολ σε 25 αγώνες, ενώ έχει δώσει και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ