«Μπλόκο» της Σέφιλντ στον Μπάλντοκ, δεν τον αφήνει να ενταχθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού πριν από τις 30 Ιουνίου

«Μπλόκο» της Σέφιλντ στον Μπάλντοκ, δεν τον αφήνει να ενταχθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού πριν από τις 30 Ιουνίου

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δεν επιτρέπει στον Τζορτζ Μπάλντοκ να ενταχθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού πριν από τις 30 Ιουνίου.

Εκτός από την αποστολή του Παναθηναϊκού που θα ταξιδέψει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα μείνει ο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Αυτό γίνεται γιατί η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εμπόδισε τον δεξιό μπακ του τριφυλλιού να ενταχθεί στις προπονήσεις πριν από τις 30 Ιουνίου, όταν και τελειώνει τυπικά το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα.

Παρότι έγιναν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες από πλευράς Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι της Σέφιλντ ήταν ανένδοτοι. Έτσι, ο Μπαλντοκ θα πάει απευθείας στην Αυστρία τις προσεχείς ημέρες, λίγο αργότερα από την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζουμε πως ο διεθνής με την Εθνική μας ομάδα δεξιός μπακ, υπέγραψε τον περασμένο Μάιο για τρία χρόνια στους πράσινους και συγκεκριμένα ως και το καλοκαίρι του 2027.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ