Καμαρά: «Για αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ – Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)

Καμαρά: «Για αυτό επέλεξα τον ΠΑΟΚ – Θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας» (vid)

Ο Μαντί Καμαρά μίλησε για την επιλογή του να πάει στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει με τους Θεσσαλονικείς.

Μετά την ανακοίνωση του και την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Μαντί Καμαρά μίλησε στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV.

O μέσος από τη Γουινέα αναφέρθηκε στους λόγους που επέλεξε την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ επισήμανε ότι θέλει το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Οι δηλώσεις του Μαντί Καμαρά:

Για τα συναισθήματά του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ, που θα συναντήσω τους συμπαίκτες μου και θα δουλέψω με τον προπονητή».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν στον ΠΑΟΚ: «Αποφάσισα να είμαι εδώ γιατί θέλω να βοηθήσω την ομάδα και να διευκολύνω να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την προσαρμογή του στην ομάδα: «Eίχα μια καλή πορεία με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια νέα ομάδα και θα προσαρμοστώ, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τους στόχους του με τον ΠΑΟΚ: «O στόχος είναι πάντα ο ίδιος. Να κερδίσουμε τον κάθε αγώνα, να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στα ευρωπαϊκά Κύπελλα».

Το μήνυμά του στους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Έπαιξα αρκετούς αγώνες στην Τούμπα. Κάποιους μάλιστα τους κέρδισα, αλλά σήμερα είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας και θα κάνω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ