Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα με Όρτα – Τι συνέβη στην Πορτογαλία με τον μέσο της Μπράγκα (pics)

Ολυμπιακός: Νέα δεδομένα με Όρτα – Τι συνέβη στην Πορτογαλία με τον μέσο της Μπράγκα (pics)

Βρέθηκε στην πρώτη συγκέντρωση της πορτογαλικής ομάδας και πέρασε από ιατρικά – Η πρόθεση του Ολυμπιακού και η στάση της Μπράγκα.

Την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν ξεκίνησε η Μπράγκα, με τον Αντρέ Όρτα να είναι ανάμεσα στους παίκτες που βρέθηκαν στην πρώτη συγκέντρωση της πορτογαλικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός στη συμφωνία που είχε κάνει τον περασμένο Ιανουάριο με την Μπράγκα για τον δανεισμό του 27χρονου είχε βάλει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, αλλά ακόμα δεν την έχει ενεργοποιήσει, αλλά ούτε έχει βρει κάποια άλλη λύση με τον πορτογαλικό σύλλογο.

Αυτό αναγκάζει τον Ίβηρα μέσο να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Μπράγκα, με τον Αντρέ Όρτα να εμφανίζεται στο αθλητικό κέντρο της πορτογαλικής ομάδας και να περνάει ιατρικά μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές. Η παρουσία του 27χρονου στην πρώτη συγκέντρωση της Μπράγκα μάλιστα προκάλεσε εντύπωση ακόμα και στους Πορτογάλους, καθώς ο Ιβηρας χαφ μόλις πριν από 23 ημέρες έπαιξε στον τελικό του Conference League.

Η πορτογαλική ομάδα δεν έδωσε έξτρα μέρες ξεκούρασης στον Όρτα, όπως δικαιούνταν ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, με πολλούς να θεωρούν την άμεση κλήση του Ιβηρα χαφ από την Μπράγκα ως έναν μοχλό πίεσης προς τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να κρατήσουν τον Όρτα, αλλά όχι με τους όρους που είχε βάλει ο τότε αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Πέδρο Άλβες, ο οποίος μετέπειτα αποχώρησε από το μεγάλο λιμάνι.

Απομένει να φανεί τι μέλλει γενέσθαι με τον Πορτογάλο χαφ, ο οποίος το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν πραγματοποίησε 21 συμμετοχές με τους Ερυθρόλευκους, έχοντας 2 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του. Με την Μπράγκα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027, έχει συνολικά 222 συμμετοχές, με 10 γκολ και 28 ασίστ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ