Ρομάνο: «Περιμένει και άλλη ομάδα από την Premier League για τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός»

Ρομάνο: «Περιμένει και άλλη ομάδα από την Premier League για τον Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός»

«Χτύπημα» του Φαμπρίτσο Ρομάνο για τον Ιωαννίδη, με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός μετά την αρνητική απάντηση στις προτάσεις της Ίπσουιτς περιμένει νέα κρούση από ομάδα της Premier League

Nέο μπαράζ δημοσιευμάτων για το μέλλον του Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, να περιμένει νέα ομάδα της Premier League να μπει στο… παιχνίδι για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Διαβάστε επίσης: Νοκ-άουτ ο Σλούκας από το Προολυμπιακό!

Όπως σημειώνει ο Ιταλός ρεπόρτερ, Ίπσουιτς και Μπολόνια έχουν ήδη κάνει την κίνησή τους για τον Έλληνα επιθετικό του «τριφυλλιού» καταθέτοντας πρόταση.

Συγκεκριμένα οι Άγγλοι προσέφεραν 25 εκατομμύρια ευρώ, η προσφορά δεν έγινε αποδεκτή από τον Παναθηναϊκό. Η πρόταση των Ιταλών ανέρχεται στα 18 εκατομμύρια ευρώ συν 2 ακόμα μπόνους, αλλά παρ’ ότι ο Ιταλός δεν αναφέρει αν έχει υπάρξει απάντηση ούτε για κείνη, είναι δεδομένο πως δεν μπορεί να καλύψει τα «θέλω» του «τριφυλλιού».

Συνεχίζοντας, ο Ρομάνο αναφέρει πως για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία ενώ τονίζει πως ο Παναθηναϊκός περιμένει μία ακόμα ομάδα της Premier League να μπει στην κούρσα για την υπογραφή του παίκτη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ