Άρης: Τα δεδομένα για επιθετικό

Άρης: Τα δεδομένα για επιθετικό

Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση για την απόκτηση ενός φορ στην ισπανική αγορά, καθώς ο Ανσαριφάρντ δεν θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Ο Άρης έχει ξεκινήσει, ήδη, την έρευνα για την απόκτηση ενός επιθετικού, καθώς ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται στο τέλος του τρέχοντος μήνα, πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι άνθρωποι των κιτρινόμαυρων εξετάζουν, σύμφωνα με πληροφορίες, παίκτες κυρίως από την Ισπανία, για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης τους. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από τον πιθανό αντικαταστάτη του Ανσαριφάρντ, οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν και περιπτώσεις από το πάνω «ράφι».

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκη τρέλα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Ποδοσφαιριστές, δηλαδή, ποιότητας, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι διοικούντες του Άρη θέλουν να είναι απόλυτα έτοιμοι, σε περίπτωση που προκύψει κάποια πρόταση για την παραχώρηση του Λορέν Μορόν, η οποία θα ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις τους. Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι παρά τα σενάρια για ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία, μέχρι στιγμής οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν έχουν στα χέρια τους κάποια επίσημη πρόταση, για τον Ισπανό πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ