Φιλικά με την Μπολόνια και την Ελλάς Βερόνα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης (pic)

Φιλικά με την Μπολόνια και την Ελλάς Βερόνα ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης (pic)

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε πως θα δώσει δύο σπουδαία φιλικά με την Μπολόνια και την Ελλάς Βερόνα στην Ιταλία, στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας

Την Μπολόνια και την Ελλάς Βερόνα θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Τρίπολης στα δύο πιο δυνατά φιλικά που θα δώσει κατά την διάρκεια της φετινής του προετοιμασίας.

Οι Αρκάδες θα ξεκινήσουν το «χτίσιμο» ενόψει της νέας σεζόν στις 26 Ιουνίου και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Στις 29 Ιουλίου η ομάδα από την Αρκαδία θα μεταβεί στην Ιταλία για τα δύο σπουδαία φιλικά που προαναφέραμε. Εκεί θα έχει την βάση της στο Veronello Resort και θα παραμείνει μέχρι τις 4 Αυγούστου αντιμετωπίζοντας την Μπολόνια στις 31/07 και την Ελλάς Βερόνα στις 03/08.

Υπενθυμίζουμε, πως η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς θα δώσει και τρία φιλικά στην Ελλάδα κόντρα στον Λεβαδειακό (20/07), στον Παναιτωλικό (27/08) και στην Athens Kallithea (11/08).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση του ΑΣΤΕΡΑ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Στις 29 Ιουλίου η ομάδα θα ταξιδέψει για την Ιταλία, έχοντας ως βάση της το Veronello Resort και έως τις 4 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει δύο σπουδαία φιλικά προετοιμασίας με ομάδες της Seria A!

ΦΙΛΙΚΑ

31 Ιουλίου: Bologna FC – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

3 Αυγούστου: Hellas Verona FC – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

* Οι έδρες και οι ώρες των φιλικών θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

BOLOGNA FC

Η Bologna FC είναι ομάδα που φέτος τερμάτισε στην 5η θέση του πρωταθλήματος Seria A της Ιταλίας και την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα αγωνιστεί στο Champions League.

Έχει κατακτήσει 7 φορές το πρωτάθλημα Ιταλίας και 2 φορές το Κύπελλο Ιταλίας, ενώ έχει και ευρωπαϊκές διακρίσεις. Στο παρελθόν κατέκτησε τρεις φορές το Κύπελλο Κεντρικής Ευρώπης, που αποτελεί την αρχαιότερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ το 1998 κατέκτησε το Κύπελλο Ιντερτότο.

Οι εμπειρίες για την ομάδα μας που θα αντιμετωπίσει έναν τόσο σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Champions League της νέας περιόδου θα είναι πολύτιμες!

HELLAS VERONA FC

Η Hellas Verona FC είναι ομάδα με έντονες ελληνικές ρίζες, αφού ιδρύθηκε από Έλληνες φοιτητές το 1903. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αναζητούσε το συγκεκριμένο φιλικό με τον συγκεκριμένο αντίπαλο, θέλοντας να δημιουργήσει δεσμούς τόσο με την πόλη, όσο και με έναν σύλλογο που έχει ελληνική καταβολή.

Φέτος αγωνίστηκε στη Seria A, τερματίζοντας στην 13η θέση και εξασφαλίζοντας την παρουσία της στο κορυφαίο επίπεδο του ιταλικού ποδοσφαίρου και για τη νέα χρονιά.

Η Hellas Verona FC έχει στο παρελθόν κατακτήσει μία φορά το πρωτάθλημα Ιταλίας.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Υπενθυμίζουμε τα φιλικά που έχουν προγραμματιστεί στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την περίοδο της προετοιμασίας:

20 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Λεβαδειακός

27 Ιουλίου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Παναιτωλικός

11 Αυγούστου: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Athens Kallithea

* Οι ώρες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ