Απίθανο σενάριο από τη Γαλλία: «Η Μίλαν θέλει τον Μουκουντί»

Απίθανο σενάριο από τη Γαλλία: «Η Μίλαν θέλει τον Μουκουντί»

Στο στόχαστρο της Μίλαν φέρεται να βρίσκεται ο Άρολντ Μουκουντί σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα.

Για ενδιαφέρον της Μίλαν για τον Άρολντ Μουκουντί κάνουν λόγο στη Γαλλία! Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «livefoot» τονίζει πως οι «ροσονέρι» έχουν στη τους λίστα τον διεθνή Καμερουνέζο στόπερ της ΑΕΚ, αλλά δεν… παίζουν μόνοι τους καθώς ο υψηλόσωμος άσος είναι επίσης στο στόχαστρο των Γουέστ Χαμ και Μπρέντφορντ.

«Η Μίλαν ενδιαφέρεται για ποδοσφαιριστή που πέρασε από την Σεντ Ετιέν. Αυτός ο παίκτης είναι ο Μουκουντί που αγωνίζεται στην ΑΕΚ όπου κάνει επιτυχία και προέρχεται από μια πολύ μεγάλη σεζόν, αρκετή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Διαβάστε επίσης: «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ένζο Ντίαζ της Ρίβερ Πλέιτ» (vid)

Στην περίπτωση αυτή η Σεντ Ετιέν έχει λόγους για να έχει την προσοχή της καθώς οι πράσινοι θα μπορούσαν να λάβουν ποσοστό μεταπώλησης στην επόμενη μεταγραφή του παίκτη! Οι συμφωνίες που έγιναν με την ΑΕΚ προβλέπουν ότι το 30% της επόμενης συναλλαγής θα πάει στα ταμεία της Σεντ Ετιέν. Ο ελληνικός Τύπος συζητά την υπόθεση Μουκουντί εδώ και αρκετές ημέρες», αναφέρει το δημοσίευμα.

Σημειώνεται επίσης πως η ΑΕΚ θα συζητούσε προτάσεις που θα ξεπερνούσαν τα 7 με 8 εκατομμύρια ευρώ, με το ενδιαφέρον της Μίλαν να είναι το πιο σοβαρό και όπως επισημαίνουν οι Γάλλοι, η ιταλική ομάδα έχει παρακολουθήσει τον Μουκουντί από κοντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ