Τα παραμύθια της Χαλιμάς, ο Μάντζιος και ο Γκαρθία

Τα παραμύθια της Χαλιμάς, ο Μάντζιος και ο Γκαρθία

Ο προπονητής του Άρη δεν έκανε καμία εισήγηση για την αποχώρηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, όπως αναφέρεται σε ανώνυμα δημοσιεύματα, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Άκης Μάντζιος δεν έκανε καμία εισήγηση για αποχώρηση του Μάνου Γκαρθία από το ρόστερ, όπως ψευδώς κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες.

Οι άνθρωποι του Άρη όχι μόνο διαψεύδουν τα συγκεκριμένα σενάρια, που κυκλοφόρησαν μέσω ανώνυμων δημοσιευμάτων, αλλά ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει τη δεδομένη χρονική στιγμή καμία πρόταση για τον Γκαρθία.

Αν στο επόμενο χρονικό διάστημα προκύψει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, θα αξιολογηθεί από τη διοίκηση. Στον Άρη θεωρούν ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έχουν στόχο να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις του Έλληνα τεχνικού με τους παίκτες του, αλλά και με τους οπαδούς της ομάδας.

Δεν είναι η πρώτη φορά, άλλωστε, που ο προπονητής του Άρη γίνεται στόχος ανώνυμων δημοσιευμάτων. Με τον Έλληνα τεχνικό να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος για τη συγκεκριμένη κατάσταση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ