Με Καμαρά και Θυμιάνη η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ

Με Καμαρά και Θυμιάνη η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ

Η δουλειά στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) όπου οι Μαντί Καμαρά και Κωνσταντίνος Θυμιάνης προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τα ασπρόμαυρα.

Διακοπές τέλος στον ΠΑΟΚ που το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) ξεκίνησε και πάλι δουλειά, με την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν.

Μαντί Καμαρά και Κωνσταντίνος Θυμιάνης ήταν τα δύο νέα πρόσωπα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενώ υπήρχαν και αρκετές απουσίες.

Διαβάστε επίσης: «Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Ένζο Ντίαζ της Ρίβερ Πλέιτ» (vid)

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Οι πρωταθλητές και πάλι στο γήπεδο!

Η σεζόν 2024-25 ξεκίνησε σήμερα στη Νέα Μεσημβρία με την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Νέα σεζόν, νέοι στόχοι, νέα πρόσωπα, ίδια δίψα, ίδια νοοτροπία και ίδια διάθεση για δουλειά. Το αγωνιστικό τμήμα πάτησε για πρώτη φορά γήπεδο για τη νέα σεζόν.

Λύρατζης και Τσαούσης επέστρεψαν από τους δανεισμούς τους, Δαρέλας, Σμυρλής, Γκούμας, Τσοπούρογλου και Κουαλιάτα ανέβηκαν από τον ΠΑΟΚ Β και Μαντί Καμαρά και Κωνσταντίνος Θυμιάνης έκαναν πρεμιέρα με τα ασπρόμαυρα στο γήπεδο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καλωσόρισε τους παίκτες του, έδωσε το σύνθημα και η δουλειά ξεκίνησε.

Το πρόγραμμα είχε χαρακτήρα προσαρμογής, με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής, κάποια κομμάτια τακτικής με το… καλησπέρα και φυσικά δίτερμα στο φινάλε.

Μοναδικοί απόντες ο Ράφα Σοάρες, που επιστρέφει αύριο, ο Τάισον που εξασφάλισε ειδική άδεια και οι διεθνείς Κουλιεράκης, Τσιγγάρας και Ντεσπόντοφ, που επιστρέφουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Την Παρασκευή (21.06) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στις 09:30 και στις 18:45 στη Νέα Μεσημβρία».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ