«Με Έσε η αποστολή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» (pic)

«Με Έσε η αποστολή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» (pic)

Σύμφωνα με τους Αργεντινούς, ο Σαντιάγκο Έσε θα βρίσκεται στην αποστολή της Κ23 της Αλμπισελέστε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Στις τελικές επιλογές του προπονητή της Κ23 της Αργεντινής, Χαβιέρ Μασεράνο, για τους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Παρίσι από τις 26/7 έως τις 11/8 θα βρίσκεται ο Σαντιάγκο Έσε, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Λατινική Αμερική.

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Εστεμπάν Εντούλ, σε ανάρτησή του στο Twitter ανάφερε ότι ο μέσος του Ολυμπιακού θα πάρει τη θέση του Άλαν Βαρέλα, τον οποίο η Πόρτο τελικά δεν άφησε να συμμετάσχει στο τουρνουά.

Διαβάστε επίσης: Ο Βιρτς, ο Μπέλινγκχαμ και μία… Κ21 που πρωταγωνιστεί στο Euro (vids)

Απομένει να φανεί εάν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ του Αργεντινού δημοσιογράφου, κάτι που θα γίνει το επόμενο διάστημα, όταν ο Χαβιέρ Μασεράνο θα ανακοινώσει τις τελικές του επιλογές για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο Σαντιάγκο Έσε πραγματοποίησε σπουδαία σεζόν με τα χρώματα του Ολυμπιακού και φαίνεται πως θα επιβραβευτεί με την παρουσία του στις επιλογές του Χαβιέρ Μασεράνο και τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Εάν βρεθεί στις τελικές επιλογές του νεαρού τεχνικού της Κ23 της Αλμπισελέστε, θα χάσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ