ΑΕΚ: Πολύωρη συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα στην «Opap Arena»

ΑΕΚ: Πολύωρη συνάντηση Ηλιόπουλου-Αλμέιδα στην «Opap Arena»

Μάριος Ηλιόπουλος και Ματίας Αλμέιδα συζήτησαν για πολλές ώρες πάνω στα θέματα που αφορούν στο αγωνιστικό κομμάτι της ΑΕΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και σήμερα (19/6) είχε πολύωρη συνάντηση με τον Μάριο Ηλιόπουλο και τους ανθρώπους του μεταγραφικού σχεδιασμού στην «Opap Arena». Μαζί ήταν και οι συνεργάτες του Αργεντινού τεχνικόύ, με τη συζήτηση να αφορά σε όλα τα αγωνιστικά θέματα της ΑΕΚ.

Χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει στην Ένωση και οι εξελίξεις πρέπει να «τρέξουν» καθώς σε δύο μέρες είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση στα Σπάτα και στις 23 του μηνός η ομάδα αναχωρεί για την Ολλανδία. Στο τραπέζι έπεσαν όλα τα μεταγραφικά θέματα και οι περιπτώσεις που απασχολούν, με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» να σηκώνουν για τα καλά μανίκια.

Διαβάστε επίσης: «Τα χρήματα που θέλει η Πόρτο για Κάρμο, το ενδιαφέρον από την Αγγλία και ο Ολυμπιακός»

Ηλιόπουλος και Αλμέιδα τα έλεγαν εξ αποστάσεως μέχρι τώρα και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα δρολογηθούν άμεσα κάποια πράγματα. Τόσο σε θέματα μεταγραφών όσο και στα θέματα που αφορούν παίκτες του περσινού ρόστερ, όπως για παράδειγμα ο Άμραμπατ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ