Υπομονή τέλος στον ΠΑΟΚ: Αποσύρεται από την υπόθεση Μεϊτέ

Υπομονή τέλος στον ΠΑΟΚ: Αποσύρεται από την υπόθεση Μεϊτέ

Η καθυστέρηση από πλευράς Σουαλιχό Μεϊτέ να δώσει απάντηση στην πρόταση του ΠΑΟΚ, οδήγησε τον Δικέφαλο στο να αποσυρθεί από την υπόθεση.

Τέλος για τον ΠΑΟΚ ο Σουαλιχό Μεϊτέ! Οι άνθρωποι του Δικεφάλου ενημέρωσαν την Μπενφίκα πως αποσύρονται από την προσπάθεια απόκτησης του Γάλλου μέσου καθώς υπάρχει δυσαρέσκεια για την καθυστέρηση του ποδοσφαιριστή να δώσει την οριστική του απάντηση στην πρόταση των «ασπρόμαυρων».

Ο ΠΑΟΚ τα είχε βρει με τους Πορτογάλους σε ένα ποσό κοντά στα δύο εκατ. ευρώ για την αγορά του Μεϊτέ, πλησιάσε και στις απαιτήσεις του Γάλλου, ωστόσο απάντηση στην τελική του πρόταση δεν πήρε ποτέ. Έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα αναζητήσει άλλον παίκτη για να τον αντικαταστήσει, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει κάνει ήδη προεργασία.

Διαβάστε επίσης: «Τα χρήματα που θέλει η Πόρτο για Κάρμο, το ενδιαφέρον από την Αγγλία και ο Ολυμπιακός»

Ο 30χρονος χαφ είχε πέρσι 42 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις και όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει στην Τούμπα. Αν και ποτέ δεν λες ποτέ σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς η απόσυρση του Δικεφάλου θα μπορούσε να είναι και μία κίνηση τακτικής.

Στο μεταξύ, αλλαγές υπήρξαν στο οργανόγραμμα της ομάδας. Ο Χρήστος Καρυπίδης ανέλαβε τεχνικός διευθυντής, ενώ τη θέση του ως τιμ μάνατζερ πήρε ο Γιώργος Θεοδωρίδης. Ο Κυριάκος Κυριάκος πήρε τη θέση του τρίτου αντιπροέδρου και θα εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων στη λίγκα αντί του Μάκη Γκαγκάτση, ενώ νέος προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι Βαγγέλης Λάππας (που έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στον Παναθηναϊκό) αντικαθιστώντας τον Τζόρτζιο Μπιάνκι που πήγε στη Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ