«Τα χρήματα που θέλει η Πόρτο για Κάρμο, το ενδιαφέρον από την Αγγλία και ο Ολυμπιακός»

«Τα χρήματα που θέλει η Πόρτο για Κάρμο, το ενδιαφέρον από την Αγγλία και ο Ολυμπιακός»

Η «A Bola» αποκαλύπτει τα νεότερα από την υπόθεση του Νταβίντ Κάρμο, κάνει αναφορά στην προσπάθεια του Ολυμπιακού να τον κρατήσει, στις απαιτήσεις της Πόρτο, αλλά και το ενδιαφέρον από Λέστερ και Γουλβς.

Ο Νταβίντ Κάρμο ολοκλήρωσε ένα εξαιρετικό εξάμηνο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όντας βασικός και αναντικατάστατος στη μεγάλη πορεία των Ερυθρόλευκων μέχρι στην κατάκτηση του Europa Conference League στην Αθήνα.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός (αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της Ανγκόλας) θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, τα πάντα είναι ανοιχτά για το μέλλον του, όμως όλα εξαρτώνται από την Πόρτο και τις απαιτήσεις που θα έχει.

Η υπόθεση του Κάρμο μπορεί να τραβήξει αρκετά σύμφωνα με τα πορτογαλικά ΜΜΕ, ενώ η «A Bola» με σημερινό της δημοσίευμα αναφέρεται στον 24χρονο στόπερ και αναφέρει πως έχει όλη η κατάσταση για το μέλλον του.

Συγκεκριμένα, οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν ότι η Λέστερ και η Γουλβς έχουν «κυκλώσει» το όνομα του και παρακολουθούν την περίπτωση του, όμως δεν πρόκειται να κάνουν άμεσα κίνηση για να τον αποκτήσουν. Σκοπός είναι να δουν την αγορά και να ολοκληρωθεί ενδεχομένως και το Euro και εν συνεχεία θα πάρουν αποφάσεις.

Η Πόρτο σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν περιμένει καμία από τις δύο, ενώ δεν αποκλείεται ο Κάρμο να επιστρέψει σε περίπου δύο βδομάδες στην Πορτογαλία και να ξεκινήσει προετοιμασία. Ειδικά αν δεν έχουν οι «Δράκοι» κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση στα χέρια τους.

Από εκεί και πέρα, τονίζεται από την «Α Bola» πως ο Ολυμπιακός έχει οψιόν αγοράς 18 εκατ. ευρώ που είναι και το ποσό που ζητάει γενικά η Πόρτο για τον παίκτη, όμως οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν τρόπο να κατεβάσουν το ποσό και να κρατήσουν τον παίκτη.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ελληνικός σύλλογος προσπαθεί απεγνωσμένα να πάρει πίσω τον Κάρμο, αλλά ένας νέος δανεισμός με τόσο υψηλή οψιόν αγοράς θα μπορούσε να είναι εφικτός μόνο εάν περιλαμβάνει υποχρεωτική ρήτρα αγοράς για το καλοκαίρι του 2025».

Αυτό που σημειώνεται είναι πως η Πόρτο στοχεύει να μην κρατήσει τον Κάρμο την επόμενη σεζόν, αλλά να τον πουλήσει για να προχωρήσει σε μεταγραφές και να πάρει παίκτες που ήδη παρακολουθεί. Όμως το ποσό που θέλει είναι συγκεκριμένο. Εκτός από τις προσπάθειες του Ολυμπιακού, η Πόρτο φέρεται να μην έχει άλλη πρόταση που να πειθεί τον Αντρέ Βίλας Μπόας και τη διοίκηση για να συζητήσει και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά. Το μόνο που αναφέρει η «A Bola» είναι ότι οι Δράκοι θέλουν 18 εκατ. ευρώ για τον παίκτη, είτε δοθεί δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς είτε παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ