Άρης: Νέα κρούση σε Φαμπιάνο

Άρης: Νέα κρούση σε Φαμπιάνο

Οι κιτρινόμαυροι επικοινώνησαν με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό και ανέβασαν την προσφορά τους, θέλοντας να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης κάνει ακόμα μια προσπάθεια για να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Φαμπιάνο. Οι κιτρινόμαυροι επικοινώνησαν με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό και του κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ήταν αυτός που, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και του εξέφρασε την επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους. «Θέλω να παραμείνεις. Θα ανεβάσω λίγο εγώ την προσφορά μου, να κατεβάσεις εσύ λίγο τις απαιτήσεις σου και θα τα βρούμε», φέρεται να του είπε, μεταξύ άλλων, ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο Φαμπιάνο άκουσε τη νέα πρόταση του Άρη και ζήτησε λίγο χρόνο, προκειμένου να τη συζητήσει με τους εκπροσώπους του και στη συνέχεια να απαντήσει. Η πλευρά των κιτρινόμαυρων είναι διατεθειμένη να περιμένει για λίγο τον ποδοσφαιριστή, αλλά θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να γνωρίζει το αν θα χρειαστεί να κινηθεί, τελικά, για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ