«Στις κλήσεις της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε»

«Στις κλήσεις της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Έσε»

Ο Σαντιάγκο Έσε θα βρεθεί στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σύμφωνα με όσα αναφέρουν σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

O Σαντιάγκο Έσε όλα δείχνουν ότι θα είναι στην επιλογή του Χαβιέρ Μασεράνο για τους παίκτες που θα έχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τη φανέλα της Αργεντινής.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος Εστεμπάν Εντούλ έκανε γνωστό με ανάρτηση που έκανε στην πλατφόρμα X πως ο Σαντιάγκο Έσε του Ολυμπιακού θα βρίσκεται τελικά στις κλήσεις της εθνικής Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις επόμενες εβδομάδες ο προπονητής της Κ23 της «αλμπισελέστε», Χαβιέρ Μασεράνο θα ανακοινώσει επίσημα την αποστολή της ομάδας που θα ταξιδέψει στο Παρίσι, η οποία θα αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει στις 24 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα δώσει το παρών στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζεται ότι ο Έσε έχει πραγματοποιήσει ήδη 50 εμφανίσεις με την φανέλα των Πειραιωτών, αγωνιζόμενος για περισσότερα από 4.000 λεπτά.

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ