«Έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες ο Στάμενιτς για τον Ολυμπιακό»

«Έρχεται στην Ελλάδα τις επόμενες ώρες ο Στάμενιτς για τον Ολυμπιακό»

O Μάρκο Στάμενιτς αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας να βρεθεί στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στη Σερβία.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Μάρκο Στάμενιτς, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στη Σερβία. Ο 22χρονος μέσος όπως όλα δείχνουν πωλείται στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Ερυθρό Αστέρα, όμως η αγγλική ομάδα θα τον δώσει δανεικό στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ στη Σερβία κάνουν λόγο για κλεισμένο deal που θα επισημοποιηθεί τις επόμενες ώρες και αναφέρουν ότι ο Στάμενιτς αναμένεται να βρίσκεται σήμερα ή αύριο (Τετάρτη 19/6) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στους ερυθρόλευκους.

Το συμβόλαιό του με τον σερβικό σύλλογο έληγε το 2027 και πολλοί κάνουν για μία πολύ καλή περίπτωση. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία μέσος έχει διπλό διαβατήριο καθώς αγωνίζεται με την Εθνική της Νέας Ζηλανδίας αλλά είναι κάτοχος και Σερβικού.

Ο Στάμενιτς έχει ξεκινήσει την καριέρα του από ομάδες της Νέας Ζηλανδίας πριν πάρει μεταγραφή τον Σεπτέμβριο του 2020 για την Κ19 της Κοπεγχάγης. Από εκεί πήγε στη Χόγκε πριν επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της Κοπεγχάγης.

Από την οποία έφυγε το καλοκαίρι του 2023 για τον Ερυθρό Αστέρα με τον Στάμενιτς να κάνει μια εξαιρετική σεζόν φέτος με 35 εμφανίσεις, δύο γκολ και μια ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ